کد خبر:۵۶۸۰۷۹
سید مهدی سید محمدی:

۳۰۰ مبلغ دینی در مراکز بهزیستی کشور حضور دارند

مدیرکل امور فرهنگی سازمان بهزیستی کشور گفت: سازمان بهزیستی دارای مراکز شبانه روزی اقامتی و نگهداری در گروه‌ها و سنین مختلف برای زنان و مردان است که در حال حاضر با همکاری بالغ بر ۳۰۰ مبلغ و کارشناس فرهنگی که با ظرافت توسط سازمان شناسایی و انتخاب شده‌اند، خدمات فرهنگی در حوزه نماز در مراکز پیگیری می‌شود.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، سید مهدی سید محمدی در خصوص انتخاب بهزیستی به عنوان دستگاه برتر جشنواره نماز اظهار کرد: همه ساله ستاد اقامه نماز کشور اقدام به ارزیابی عملکرد سازمان‌ها و نهادهای دولتی در زمینه نماز می‌کند و در اجلاس امسال که در استان البرز برگزار شد نیز بهزیستی به عنوان یکی از هفت دستگاه و وزارتخانه‌های برتر در حوزه نماز انتخاب و مورد تشویق و قدردانی قرار گرفت.

 

وی در ادامه در خصوص اقدامات سازمان بهزیستی در حوزه نماز اظهار کرد: معاونت فرهنگی سازمان بهزیستی طی یک سال با هماهنگی بخش‌های برون سازمانی برای اولین بار موفق به تدوین، طراحی، چاپ و انتشار کتاب‌هایی با محتوای نحوه آموزش و ترغیب کودکان به اقامه نماز در دو گروه ویژه مربیان مهدهای کودک و ویژه کودکان شد و در حال حاضر این کتاب‌ها در مهدهای کودک سراسر کشور توزیع شده‌اند.

 

مدیرکل امور فرهنگی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: در حال حاضر بیش از 17 هزار مهد کودک در سراسر کشور وجود دارد که مربیان تمامی این مراکز به تناوب در دوره‌های آموزشی جهت یادگیری ترغیب و تشویق کودکان به اقامه نماز شرکت می‌کنند و این آموزش‌ها با توجه به هزینه بالایی که دارند توسط بهزیستی با همکاری NGOها و تشکل‌های مدنی ارائه می‌شود.

 

سید محمدی در خصوص اقدامات این سازمان در حوزه نماز در مراکز شبانه روزی نیز اظهار کرد: سازمان بهزیستی دارای مراکز شبانه روزی اقامتی و نگهداری در گروه‌ها و همچنین در سنین مختلف برای زنان و مردان است که در حال حاضر با همکاری بالغ بر 300 مبلغ و کارشناس فرهنگی که با ظرافت توسط سازمان شناسایی و انتخاب شده‌اند، خدمات فرهنگی در حوزه نماز در مراکز پیگیری می‌شود.

 

وی تصریح کرد: در این طرح هر مبلغ دو مرکز شبانه روزی را بر عهده گرفته و به موجب آن حداقل در هفته دو جلسه دو ساعته را در داخل مرکز حضور داشته و اقدام به اقامه نماز جماعت کرده و همچنین اهمیت نماز و احکام آن را نیز در این مراکز ارائه می‌کنند که با توجه به مدت زمان کوتاهی که این طرح در مراکز اجرا می‌شود نتایج بسیار مثبتی را به دنبال داشته است.

 

مدیرکل امور فرهنگی سازمان بهزیستی کشور همچنین خاطرنشان کرد: علاوه بر این اقدامات جهت جذب هر چه بیشتر پرسنل و همکاران بهزیستی در بخش‌های اجرایی و داخلی اقدام به ساماندهی نمازخانه‌های سازمان نیز کرده‌ایم به طوریکه در حال حاضر بیش از 300 ائمه جماعت در واحدهای اجرایی و داخلی سازمان بهزیستی حضور داشته و نسبت به اقامه نماز و ترغیب پرسنل به برپایی نماز جماعت اقدام می‌کند. همچنین آنکه در طرح ساماندهی نمازخانه‌های سازمان، محل نمازخانه در واحدهای سازمان بهزیستی به طور دقیق مشخص و نظافت و بهداشت آنها نیز تامین شده است.

 

سید محمدی همچنین اظهار کرد: حداقل 6000 خانوار زن سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی نیز به همراه فرزندانشان توسط سازمان بهزیستی در اردوهای تفریحی آموزشی یک روزه توسعه نماز با هدف ترویج تشویق اقامه نماز شرکت کرده‌اند.

 

وی در پایان گفت: سازمان بهزیستی سعی دارد در مراسم‌های مختلف اهمیت برپایی نماز و احکام و موهبات آن را ترویج و توسعه دهد و امیدواریم بتوانیم این حرکت را با موفقیت ادامه دهیم.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار