کد خبر:۵۶۸۳۸۷
شهردار شهر بوداپست:

ضرورت اجرایی شدن مفاد خواهرخواندگی بین تهران و بوداپست

سفیر جمهوری اسلامی ایران در مجارستان و شهردار شهر بوداپست روز سه شنبه بر لزوم اجرایی شدن مفاد قرارداد خواهر خواندگی بین تهران و بوداپست تاکید کردند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، «غلامعلی رجبی یزدی» در نشستی با «ایشتوان تارلوش» با اشاره به امضای قرارداد خواهر خواندگی بین پایتخت های دو کشور خواهان اجرایی شدن هرچه سریع مفاد این قرارداد شد و آمادگی طرف ایرانی را در این خصوص مورد تاکید قرار داد.


سفیر کشورمان در بوداپست در این ملاقات با اشاره به سفر سال گذشته 'ویکتور اوربان' نخست وزیر مجارستان به ایران که در جریان آن چندین توافق نامه همکاری های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به امضاء رسید و همچنین سفر ماه گذشته 'لسلو کوور' رئیس پارلمان مجارستان به جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: اراده سیاسی برای گسترش همکاری های همه جانبه بین مقام های دو کشور وجود داشته و باید زمینه های اجرایی کردن این اراده سیاسی را فراهم کرد.


رجبی یزدی همچنین در این دیدار با اشاره به اهمیت اجرای برنامه های فرهنگی کشورمان در مجارستان با توجه به حضور بیش از هزار و پانصد دانشجوی ایرانی در این کشور بر اجرای هفته های فیلم و کتاب جمهوری اسلامی ایران در مجارستان و برگزاری نمایشگاه های فرهنگی و هنری در این کشور تاکید کرده و از برگزاری چنین اموری در ایران توسط مجارستان حمایت کرد.


ایشتوان تارلوش شهردار بوداپست در این ملاقات نیز با اشاره به ملاقات هایش با محمد باقر قالیباف شهردار تهران و امضای قرارداد خواهر خواندگی بین شهرهای بوداپست و تهران با تاکید بر لزوم اجرایی کردن مفاد این قرارداد گفت: کمیته اجرایی قرارداد خواهر خواندگی بین پایتخت های دو کشور تشکیل شده و به زودی هیاتی چهار نفره از شهرداری بوداپست برای اجرایی کردن مفاد قرارداد خواهر خواندگی به تهران سفر خواهند کرد.


قرارداد خواهر خواندگی بین تهران و بوداپست در سال گذشته به امضای شهرداران دو پایتخت رسیده و در آن بر همکاری در بخش های مدیریت شهری، حمل و نقل عمومی، گردشگری و حمایت از فعالیت های اقتصادی تاکید شده است.

منبع:‌ایرنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار