کد خبر:۵۶۸۴۰۲
در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی

رئیس‌جمهور بر پیوند واحدهای تحقیقاتی با چرخه صنعت تأکید کرد

روحانی بر لزوم تعیین دقیق معیارهای سنجش رشد علمی بر مبنای شاخص‌های محتوایی و کاربردی مورد توافق در عرصه بین‌المللی و همچنین پیوند بخش‌های پژوهشی و تحقیقاتی با چرخه صنعت و تولید در مسیر توسعه پایدار تأکید کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام حسن روحانی شامگاه امروز و در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، مهمترین ویژگی پیامبر اسلام را «خلق عظیم» و اخلاق حسنه خواند و افزود: اقامه حق و احیا و تحول اخلاقی بر مبنای ارزش‌های اسلامی و سیره پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین علیهم السلام آرمان اصلی انقلاب اسلامی بوده و بر این مبنا، ضروری است در قضاوت‌ها و برخوردها؛ فراتر از سلیقه‌های فردی و گروهی، حقیقت و اخلاق معیار رفتارها قرار گیرد.

 

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود و با اشاره به هفته پژوهش، بر لزوم تعیین دقیق معیارهای سنجش رشد علمی بر مبنای شاخص‌های محتوایی و کاربردی مورد توافق در عرصه بین‌المللی؛ و همچنین پیوند بخش‌های پژوهشی و تحقیقاتی با چرخه صنعت و تولید در مسیر توسعه پایدار تأکید کرد.

 

در ادامه جلسه موضوع سند جامع معماری ایرانی – اسلامی مورد بررسی قرار گرفته و وزیر راه و شهرسازی و معاونین وی و نیز رییس شورای اسلامی شهر تهران گزارشی در زمینه وضعیت معماری و لزوم هویت‌بخشی به این حوزه ارایه کردند و مقرر شد دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با دعوت از وزارت راه و شهرسازی، ‌شهرداری، اساتید و متخصصین معماری، سند تدوین شده را مورد بررسی قرار داده و نهایتاً نظر مشترک این مجموعه را برای تصویب به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارایه کند.

 

در این جلسه همچنین معاون علمی و فناوری رییس‌ جمهوری گزارش سازمان کنفرانس‌های توسعه و تجارت ملل متحد (آنکتاد) را در خصوص پیشرفت علم و فناوری در ایران بویژه در زمینه نفت و گاز و زیست فناوری ارایه کرد.

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز گزارشی از روند انتخابات شورای فرهنگی – اجتماعی زنان ارایه کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار