اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وحید احمدی، معاون پژوهشی وزیر علوم در افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه بین المللی دستاوردهای پژوهشی که امروز در مرکز نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد، گفت: یکی از مشخصه های دنیای مدرن برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی است که این نمایشگاه ها توانمندی های علم و فناوری این کشورها را نشان می دهد و آن را تبدیل به عرصه قدرت نمایی می کند.
وی افزود: بروز و ظهور این نمایشگاه ها مظهر توانمندی ها و قدرت فکری کشورهاست که از مرحله تفکر تا آموزش، پژوهش و تبدیل مغز افزار به سخت افزار است که در معرض دید تماشاگران قرار می گیرد.
احمدی افزود: فن بازارها در سطح ملی موجب همگرایی اجتماعی هم می شود و در سطح بین المللی موجب ارتباطات است و نمود قدرت بین المللی یک کشور در عرصه جهانی است.
احمدی ادامه داد: ایران در اجلاس کانفکت طرح فن بازار کشورهای اسلامی را به عنوان یک دیپلماسی فعال ارائه کرد که مورد توجه قرار گرفت. ما اگر بخواهیم فن بازار ملی را تقویت کنیم لازم است سطح فن بازار را افزایش و تبدیل به برند بین المللی کنیم.
در ادامه متقی طلب، رئیس فن بازار کشور در این مراسم گفت: حضور وزارت صنعت، رفاه و سایر وزارتخانه ها در این نمایشگاه مقدمه ای برای ارتباط صنعت و با دانشگاه است.
وی با اشاره به راه اندازی سامانه پژوهشی ایران پک هاپ گفت: بسیاری از دانشگاه های دولتی نوع محصول خود را در این سامانه بارگذاری کردند و پس از آن توانستند در نمایشگاه حضور پیدا کنند.
متقی طلب یادآور شد: دستاوردهای پژوهشی باید به سمتی بروند که موضوعیت صنعتی پیدا کنند و بتوانیم بهره وری بیشتری از آنها داشته باشیم.
رئیس فن بازار کشور اضافه کرد: حدود ۱۳ موسسه و شرکت های غیرایرانی در این نمایشگاه حضور دارند که از کشور هایی مانندآلمان و فرانسه نیز هستند.
متقی طلب یادآور شد: ۳۵۳۶ فناوری در داخل این سامانه توسط ۲۱۶۹ محقق بارگذاری شده است.
وی در پایان گفت: از ۴۰ طرح فناوری نیز در زمان بازگشایی نمایشگاه رونمایی می شود.