آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۸۸۴۲
هفته چهاردهم لیگ برتر/

پیکان ۱- ۰ سایپا/ پیروزی شاگردان جلالی در داربی خودروسازان

تیم فوتبال پیکان در ورزشگاه شهید دستگردی توانست با یک گل سایپا را شکست دهد.

 به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به دو تیم سایپا و پیکان در اولین دیدار هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال کشور از ساعت ۱۵ در ورزشگاه شهید دستگردی به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با یک گل به سود پیکانی‌ها به پایان رسید.

 

در این دیدار گادوین منشا در دقیقه ۵۲ تک  گل شاگردان مجید جلالی را به ثمر رساند. همچنین امید خالدی از تیم سایپا و سیامک نعمتی از تیم پیکان از داور دیدار کارت زرد دریافت کردند.

 

با این نتیجه پیکان با ۲۲ امتیاز موقتا به رده سوم جدول رده بندی صعود کرد و سایپا هم با ۱۲ امتیاز در رده سیزدهم جدول رده بندی باقی ماند و باید امیدوار باشد که تیم‌های سیاه‌جامگان و صبای قم در دیدار هایشان پیروز نشوند تا جایگاه سایپا پایین‌تر نیاید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار