کد خبر:۵۶۸۹۷۸

قلعه‌نویی: در مجموع سپاهان با انگیزه‌تر بود/ فقط گودرزی در حدواندازه‌های خودش بود

سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز گفت: در نیمه اول در باد بازی با استقلال بودیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، امیر قلعه‌نویی پس از شکست 2 بر یک تیمش مقابل سپاهان اصفهان با تبریک میلاد حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) اظهار داشت: به سپاهان تبریک می‌گویم به خاطر فوتبال بابرنامه و دوندگی که داشتند. در نیمه اول در باد بازی با استقلال بودیم. تلاش کردیم ولی دوندگی لازم را نداشتیم.

 

وی اضافه کرد: نیمه دوم بهتر شروع کردیم و به بازی برگشتیم ولی بر خلاف جهت بازی گل دریافت کردیم و حاتمی هم موقعیت‌ به دست آمده را گل نکرد و 3 امتیاز بازی را از دست دادیم.

 

قلعه‌نویی اظهار داشت: در مجموع سپاهان با انگیزه‌تر بود و جوانان این تیم فعل خواستن را به خوبی صرف کردند. این هفته آنها بودند که برتری و تلاش بیشتری داشتند و بازی را بردند. در این بازی، هم ما می‌توانستیم برنده باشیم و هم سپاهان که حریف پیروز شد و به ویسی تبریک می‌گویم.

 

سرمربی تراکتورسازی درباره حضور مهدی شریفی در بازی گفت: شریفی در نیمه دوم خوب بازی کرد اما حضور وی باعث نشده روند تیم تغییر کند. در هر حال او در دوران ریکاوری است و کم کم به وضعیت ایده‌آل باز می‌گردد. در نیمه دوم دو سه موقعیت داشتیم که متأسفانه به گل منجر نشد و نتوانستیم از آنها استفاده کنیم. تیم نیمه دوم به خودش آمد ولی همانطور که گفتم برخلاف جریان بازی گل خوردیم.

 

قلعه‌نویی در مورد داوری این مسابقه گفت: این درست نیست باخت را گردن داوران انداخت. تیم داوری خوب بود و سوت‌های داور بر نتیجه بازی تأثیرگذار نبود. باید باخت را خودمان گردن بگیریم. اول به غرور خودمان و دوم به برنامه خوب سپاهانی‌ها باختیم.

 

وی گفت: در نیمه اول یک گل خنده‌دار خوردیم (گل اول سپاهان) و بعد از گل تمام تلاشمان را کردیم ولی نتوانستیم از موقعیت‌ها خوب استفاده کنیم. این جزیی از فوتبال است که روزی حق‌مان برد است شکست بخوریم و روزی که حقت مساوی است ببری. ما باید به دنبال تقویت نقاط ضعف و قوت باشیم.

 

سرمربی تراکتورسازی در مورد عملکرد شهرام گودرزی گفت: تنها کسی که امروز در حد و اندازه‌های خودش ظاهر شد گودرزی بود. اگر تا به امروز به دنبال دفاع چپ بودم بعد از عملکرد خوب او حساب ویژه‌ای روی او باز می‌کنم. شکست سخت است و در این بازی حق ما مساوی بود. اگر حاتمی از موقعیت‌های خود به خوبی استفاده می‌کرد جریان بازی تغییر می‌کرد.

 

وی درباره آمار بازی‌هایش برابر ویسی گفت: آماری ندارم اما اگر اعتقاد دارید ویسی بهتر از من است باید بگویم بله او مربی بهتری است.

 

قلعه‌نویی در پایان درباره برنامه تیمش برای دیدار با نفت و گاز گچساران در جام حذفی عنوان کرد: از امروز به اردو می‌رویم و شب را در هتل می‌مانیم. یکی از دوستان محبت کرده و یک پرواز چارتر در اختیار ما گذاشته تا به راحتی به گچساران برویم. پیش از بازی امروز هم این برنامه را در دستور کار داشتیم که به اردو برویم. جام حذفی برای ما مهم است و با قدرت در آن شرکت خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار