کد خبر:۵۶۹۶۱۰
متقی طلب:

بیش از ۷۷ میلیارد تومان قرارداد فروش در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش امضا شد

دبیر هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار گفت: بیش از ۷۷ میلیارد تومان قرارداد فروش محصولان فناورانه و انتقال دانش و فناوری بین دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان بخش خصوصی به امضا رسید.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،به نقل از روابط عمومی وزارت علوم مجید متقی طلب دبیر هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار گفت: در ایام برگزاری این نمایشگاه، بیش از ۷۷ میلیارد تومان قرارداد فروش محصولات فناورانه و انتقال دانش و فناوری بین دانشگاه‌ها، پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان بخش خصوصی به امضا رسید.

 

 وی ادامه داد: هم راستا کردن ارتباطات بین‌المللی، تقاضای فناوری، عرضه پژوهش و فناوری، کارگزاران و سرمایه‌گذاران حوزه پژوهش و فناوری از اهداف برگزاری این نمایشگاه بود که محقق شد.

 

رئیس پارک علم و فناوری گیلان افزود: نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن‌بازار در ۵ سالن و ۱۱۰۰۰ متر مربع فضا  در  ۲۷۱ غرفه برگزار شد و ۳۶۰۰ ایده و محصول فناورانه در آن به نمایش گذاشته شد که بیش از ۱۶۰۰ فناوری در سامانه «TRL» ارزیابی شده بود ،ضمن اینکه حدود ۲۰۰۰ محصول بدون ارزیابی در نمایشگاه شرکت کرده بودند.
متقی طلب گفت: تجاری سازی دانش از اهداف نمایشگاه  دستاوردهای پژوهش و فناوری  است که در همین راستا از نمایشگاه سال گذشته تاکنون شاهد ۲۱۸ میلیارد تومان انعقاد قرارداد فروش محصولات و خدمات بین شرکت های دانش بنیان هستیم.

 

رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان اظهار داشت: در مدت برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن‌بازار  ۶۵ کارگاه آموزشی برگزار شد و نیازهای وزارت صنعت، معدن و تجارت به پژوهشگران ارائه شد.

 

متقی‌طلب به حضور گسترده مهمانان خارجی در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش ، فناوری و فن بازار اشاره کرد و خاطر نشان کرد: ۱۱ کشور اسلامی  و نمایندگانی از کشورهای روسیه و آلمان و یک  هیئت ۵۰ نفره از مالزی از این نمایشگاه بازدید کردند.

 

وی افزود: هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش ، فناوری و فن بازار، طرح ملی آمایش دفاعی امنیتی برای مناطق کویری و بیابانی ایران تشریح شد  که در طول دو  سال و با مشارکت بیش از ۷۰۰ محقق تدوین شده بود.

 

دبیر هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار در پایان اعلام کرد: ارزیابی میدانی از غرفه‌ها در نمایشگاه انجام شده است و انتخاب غرفه‌های برتر  براساس معیارها و  شاخص های استاندارد انجام شده است.

 

گفتنی است در مراسم اختتامیه هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار  از غرفه های دانشگاه تهران،  دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه جامع علمی کاربردی،  دانشگاه عالی دفاع ملی، دانشگاه آزاد اسلامی، پارک علم و فناوری خوزستان، پارک علم و فناوری کردستان، شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، پژوهشگاه ژنتیک و زیست فناوری ، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران ، پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت به عنوان غرفه های برتر تجلیل شد.​

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار