کد خبر:۵۶۹۷۰۰

محاصره داعش در شرق و شمال رود فرات

کُردهای سوریه امروز موفق شدند روستاهای «حنیه، بیر زاهر، کروان، بیر زایدو طویحنه» را از داعش پس بگیرند و در جریان این درگیری‌ها ۳۷ تروریست کشته و زخمی شدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، گروه «نیروهای دموکراتیک سوریه» که بیشتر عناصر آن کُرد هستند امروز دوشنبه موفق شدند در ادامه عملیات خود در محور شهر الرقه، روستاهای «حنیه، بیر زاهر، کروان، بیر زایدو طویحنه» را بطور کامل آزاد کنند.

 

یک منبع میدانی خبر داد که در جریان درگیری نیروهای دموکراتیک با داعش 37 تروریست کشته و زخمی شدند.

 

نیروهای دموکراتیک همزمان با تثبیت مواضع خود در این 5 روستا عملیاتی را در مجاورت رود فرات و به سمت روستاهای «شمس الدین وسط و شمس الدین غربی» انجام دادند.

 

با پاکسازیهای صورت گرفته تروریستهای مستقر در شرق و شمال رود فرات واقع در محور غربی شهر الرقه در محاصره کامل قرار گرفتند.

 

نیروهای داعش در این محدوده که حدود 50 روستاست و مساحتی حدود 560 کیلومتر مربع است، محاصره هستند.

 

نیروهای کرد دموکراتیک طی 40 روز گذشته موفق شدند حدود 50 روستا به مساحت 450 کیلومتر مربع را آزاد کنند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار