کد خبر:۵۷۰۱۳۴

ظریف و دهقان مسکو را به مقصد تهران ترک کردند

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به همراه سردار حسین دهقان وزیر دفاع و هیأت همراه دقایقی قبل مسکو را به مقصد تهران ترک کردند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، ظریف در این سفر یک روزه با وزرای خارجه روسیه و ترکیه در خصوص راه‌حل‌های سیاسی حل بحران سوریه و برقراری آتش بس و لزوم ارسال کمک‌های بشردوستانه به سراسر کشور سوریه و مبارزه مشترک با گروه‌های تروریستی گفت‌وگو و تبادل نظر کرده و به توافق رسیدند.

 

وزرای خارجه سه کشور در پایان یک بیانیه مشترک در هشت بند صادر کردند.

 

در این بیانیه آمده است: وزرای خارجه ایران، روسیه و ترکیه تلاش‌های مشترک در حلب شرقی که موجبات تخلیه داوطلبانه غیرنظامیان و عزیمت سازمان یافته معارضه مسلح را فراهم کرد، مورد استقبال قرار می‌دهند و همچنین از تخلیه نسبی غیرنظامیان از فوعه، کفریا، زبدانی و مضایا استقبال می‌کنند. آنها متعهد می‌شوند تضمین کنند که این فرایند بدون وقفه و به نحوی ایمن تکمیل شود.

 

وزیر دفاع ایران نیز با همتای روس خود به گفت‌وگو نشست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار