کد خبر:۵۷۰۱۵۵
سفیر سوری:
پیروزی «حلب» پیروزی سوریه، لبنان، فلسطین و مصر است
سفیر سوریه در لبنان اعلام کرد که «حلب» هدف اصلی آمریکا، عربستان و قطر بوده است، چرا که این شهر اساس محور مقاومت است.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، «علی عبدالکریم» سفیر سوریه در لبنان در یک گفتوگوی تلویزیونی اعلام کرد که «بازپس گیری حلب پیروزی سوریه، لبنان، فلسطین، مصر و همه جهان است.»
به گزارش پایگاه خبری بیروت پرس، وی افزود: پیروزی ارتش سوریه و همپیمان آن حلقه درخشانی است که آینده جهان را تحت شعاع قرار می دهد.
عبدالکریم افزود: پیروزی در حلب تاثیر خوبی روی اقتصاد سوریه می گذارد. سوریها همچنانکه جان خود را برای شکست تروریسم فدا کردند، خواستار بازسازی حلب هستند زیرا اهمیت این جنگ کمتر از جنگ نظامی نیست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.