کد خبر:۵۷۰۵۸۳
منتظمی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

حاضریم با تیم دولت مناظره کنیم/ ثابت می‌‌کنیم چه کسی فرقانی و رجوی است!

دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: هنوز هم حاضریم با تیم دولت یازدهم مناظره کنیم تا ثابت کنیم چه کسی فرقانی و رجوی است!

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

متین منتظمی دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفت‌‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،بااشاره به برنامه زاویه که شب گذشته از شبکه چهار سیما پخش شد، گفت: این برنامه میزبان معاونت فرهنگی وزیر علوم، رئیس سازمان بسیج دانشجویی و دوتن از اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران بود. «ضیا هاشمی» معاون فرهنگی وزیر علوم نکاتی را مطرح کرد که شاید اگر اشاره‌ای به آن‌ها شود بد نباشد.

 

وی تصریح کرد: هاشمی در آن برنامه گفت: « اینکه وزیر ارشاد به دانشجویان اتهام زده باشد و گفته باشد تشکل‌های دانشجویی منافق هستند کذب است. ما باید درست نقد کنیم حرف وزیر ارشاد این بود که این افراط و تفریط‌ها ما را به یاد آن جریان‌ها می‌اندازد، بنده در ۳ سال گذشته بیش از ۱۰۰ بار در معرض سؤالات تند دانشجویان قرار گرفته‌ام و مسئول جلسه رئیس جمهور با دانشجویان نیز بودم. من هم دوست دارم سخنان دانشجویان در مقابل رئیس جمهور پخش شود ولی چرا کسی پیگیری نمی‌کند که چرا جلسه دانشجویان با رئیس قوه قضاییه پخش نمی‌شود.»

 

دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان خطاب به معاون فرهنگی وزیر علوم اظهار داشت: از نظر من، آقای هاشمی باید بدانند که گاهی دفاع نکردن بسیار بهتر از بد دفاع کردن است. چه دفاع بد وزیر ارشاد از رئیس جمهور در سانسور سخنرانی دانشجویان در ۱۶ آذر و چه دفاع بد ضیاء هاشمی از اظهارات شاذ وزیر ارشاد که صراحتاً دانشجویان را با فرقان و رجوی مقایسه کرده است، شاید بهتر باشد بیشتر بیاندیشید.

 

وی افزود: به نظر می‌رسد شانتاژ و فرافکنی از راس تا قعر دولت موج می‌زند! جناب آقای هاشمی! شما به جای اینکه سوال را با سوال پاسخ دهید بهتر است پیگیری کنید تا سخنرانی دانشجویان در برابر رئیس جمهور منتشر شود تا ملت قاضی باشند، هکذا که همه می‌دانستند دولت یازدهم جرات چنین کاری نداشته و ندارد. اما بنده شخصاً خدمتتان عرض می‌کنم به رئیس جمهور بگویید تا اگر جرات دارند و واهمه‌ای از نقد ندارند یک جلسه خصوصی مانند قوه قضائیه تشکیل دهند، انتقادات را بشنوند و پاسخ دهند والبته به هیچ دانشجوی مومن انقلابی برچسب بی‌سواد و بی‌شناسنامه و فرقان و... نزنند.

 

منتظمی در پایان خاطر نشان کرد: من از شما می‌پرسم؛ آیا رئیس جمهور حاضر است به دور از شانتاژ‌ها و توهین‌ها بنشیند و سخنان دانشجویان را گوش داده و پاسخ دهد؟؟ صد البته پاسخ شما را می‌دانم! نه! ولی رئیس قوه قضائیه در فضایی بدور از رسانه‌ها به تمام حرف‌ها و نقد‌ها گوش دادند و به دانشجویان پاسخ دادند و به آن‌ها احترام گذاشتند ولی شما و دوستانتان به دانشجویان منتقد برچسب فرقان ورجوی زدید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار