کد خبر:۵۷۰۷۶۴

نوراللهی: اگر چیزی بلد بودم و اگر توانی داشتم برای پرسپولیس خرج کردم

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از حسینی و هواداران پرسپولیس که برایم سنگ تمام گذاشتند تشکر می‌کنم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، احمد نوراللهی بعد از برتری تیمش مقابل سیاه‌جامگان اظهار داشت: خدا را شکر می‌کنم که توانستیم بازی خوبی را انجام بدهیم و یک برد پرگل به دست بیاوریم. این برد پرگل را تقدیم به هواداران می‌کنیم و از سید جلال حسینی تشکر می‌کنم که امروز برای من سنگ تمام گذاشت. از تماشاگران خوب پرسپولیس ممنونم و همچنین از کادر فنی و شخص برانکو تشکر می‌کنم.

 

وی در پاسخ به این سؤال که مسئولان باشگاه وی را بی‌غیرت خطاب کردند،‌ گفت: در این مورد نمی‌توانم چیزی بگویم اگر چیزی بلد بودم و اگر توانی داشتم خرج کردم و امیدوارم هواداران من را ببخشند اگر کم و کاستی داشتم.

 

وی تأکید کرد: خدمت سربازی است و همه مردها باید آن را بپذیرند من هم باید به خدمت بروم و این یک قانون است که باید تابعش باشم.

 

هافبک تیم پرسپولیس در خصوص اینکه حرف آخرش با هواداران چیست، گفت: نمی‌دانم چه بگویم از بچگی عاشق پرسپولیس بودم و روزی روی سکوها این تیم را تشویق می‌کردم. 

 

خبرنگاری گفت: دلت برای بازیکنان تنگ نمی‌شود که نوراللهی پاسخ داد در هر صورت آنها دوستان من هستند و کاری جز تشکر از دست من برنمی‌آید. 

 

نوراللهی در خصوص مقصد آینده‌اش نیز گفت: من در تیم تراکتورسازی تبریز باید خدمت کنم و کارهایم صورت گرفته است. 

 

وی در پاسخ به این سؤال که مسئولان باشگاه پرسپولیس مدعی شده‌اند که وی همه چیز را دیر به آنها اعلام کرده است،‌گفت: خیلی وقت بود با برانکو صحبت کرده بودم و این را می‌توانید از او سوال کنید. جا دارد از او تشکر کنم که در این مدت نکات زیادی را به من آموخت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار