کد خبر:۵۷۰۸۹۶
بیدی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

جریانی در دانشگاه تفکرات لیبرالی را به نام اسلام رواج می‌دهد

عضو کمیسیون بین‌الملل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: متاسفانه جریان خزنده‌ای در دانشگاه به وجود آمده که با نام اسلام، تفکرات لیبرالی و کاپیتالیستی را رواج می‌دهند و در تلاش هستند که فتنه‌ جدیدی را رقم بزنند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

الهام بیدی، عضو کمیسیون روابط بین‌الملل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفت‌‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: رسالت ما دانشجویان انقلابی تلاش در راستای ایجاد دانشگاهی اسلامی است؛ دانشگاهی که هیچ گونه وابستگی فکری به دنیای غرب و شرق نداشته باشد.

 

وی ادامه داد: در دولت یازدهم، دانشگاه‌ها به محلی برای سیاسی بازی‌ها و ابتذال فرهنگی تبدیل شده است. متاسفانه با میدان دادن مسئولین به تشکل‌های یک بار مصرف و جناحی، که در راستای اهداف حزبی آنان در تلاش هستند، نه تنها دانشگاه به محل تربیت نخبگان متعهد به انقلاب اسلامی تبدیل نشده، بلکه جریان خزنده‌ای در دانشگاه به وجود آمده که با نام اسلام، تفکرات لیبرالی و کاپیتالیستی را رواج می‌دهند و در تلاش هستند که با شعار برداشتن حصر سران فتنه، فتنه‌ای متفاوت را برای ملت شریف ایران رقم بزنند؛ که البته پیروز نخواهند شد.

 

بیدی تاکید کرد: تا زمانی که فرزندان انقلاب زنده‌اند و فتنه‌گران از کرده خود پشیمان نشده‌اند، حصر ادامه خواهد داشت. ملتی که 9 دی را رقم زده است، همچنان در مقابل فتنه‌ها و معاندین ایستادگی می‌کند.

 

وی اظهار داشت: متاسفانه پس از گذشت سه سال از دولت روحانی، امروز در دانشگاه‌های سراسر کشور شاهد برگزاری برنامه‌هایی هستیم که با تفکرات دینی و قوانین دانشگاهی منافات دارد. با وجود اینکه روحانی شعار اعتدال سر می دهد و مدعی بی طرفی ست و خود را منتصب به حزب و جریانی نمی‌داند، اما می‌بینیم در دانشگاه‌ها به منتقدین دولت تریبونی اختصاص داده نمی‌شود.

 

این فعال دانشجویی تاکید کرد: لغو مجوز برنامه‌های تشکل های انقلابی، اختصاص ندادن تریبون به فعالان انقلابی و برگزاری برنامه‌های پایکوبی و کنسرت‌ها که ابتذال فرهنگی را به کف دانشگاه‌های ما کشیده است، از جمله مواردی است که در این دولت رخ داده است.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: با حضور اصلاح‌طلبان افراطی و محدود ساختن تشکل‌های انقلابی و ایجاد خفقان سیاسی در دانشگاه، جایی برای رشد هر چه بیشتر علمی نخواهد بود. همانگونه که بارها گفته شده اقتدار علمی است که اقتدار سیاسی و فرهنگی هم در پی خواهد داشت؛ و با وجود سیاسی کاری‌های مسئولینی که دانشجویان را پیاده نظام اهداف سیاسی خود می‌کنند، جایی برای تربیت نخبگان متعهد باقی نمی‌ماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار