آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۲۵۵۳
به انتخاب روزنامه‌نگاران قاره آسیا؛

اوکازاکی مرد سال فوتبال آسیا شد/ آزمون در رتبه چهارم قرار گرفت

در رای گیری نشریه معتبر تیتانس اسپورت چین، شینجی اوکازاکی به عنوان مرد سال فوتبال آسیا انتخاب شد و سردار آزمون در رتبه چهارم قرار گرفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در این انتخاب که با آرای 36 روزنامه نگار از سراسر قاره آسیا و به شیوه رای گیری نشریه فرانس فوتبال برای توپ طلا انجام شد، شینجی اوکازاکی، ستاره ژاپنی لسترسیتی، با 126 امتیاز، بالاتر از عمر عبدالرحمان، ستاره فوتبال امارات، عنوان بهترین بازیکن آسیا را از آن خود کرد. اوکازاکی فصل گذشته نقشی پررنگ در قهرمانی لستر در لیگ برتر داشت و همین دستاورد به او کمک کرد تا ستاره الاهلی امارات را پشت سر بگذارد.



بعد از عبدالرحمان که با 123 امتیاز، دوم شد، سون هئونگ مین، ستاره کره ای تاتنهام با 109 امتیاز در رتبه سوم قرار گرفت و سردار آزمون، ستاره فوتبال ایران، 46 امتیاز، چهارم شد. 



در حالی اوکازاکی امسال این جایزه را از آن خود کرد که در دو سال گذشته، سون هیونگ مین به دلیل بازی های خوبش در بایرلورکوزن و تاتنهام، توانسته بود در رای گیری تیتان اسپورت بالاتر از سایر ستاره های فوتبال آسیا قرار بگیرد. در سال 2013 هم این جایزه به کیسوکه هوندا، ستاره ژاپنی میلان رسیده بود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار