آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۲۷۴۸

بازگشت ستاره برزیلی به تمرینات لیورپول+عکس

کوتینیو که تا هفته های گذشته با تمرینات فردی پیش می رفت، اکنون به تمرینات گروهی لیورپول بازگشته است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فیلیپه کوتینیو، مهاجم باشگاه لیورپول به تمرینات این تیم بازگشت.

 

به گزارش لیورپول اکو، کوتینیو که در ماه گذشته در بازی مقابل ساندرلند مصدوم شده بود، اکنون به تمرینات لیورپول بازگشته و می تواند در کارهای گروهی تیم شرکت کند.

 

با این حال یورگن کلوپ اعلام کرد که وی هنوز کاملا آماده نبود و در مقابل منچسترسیتی و ساندرلند به میدان نخواهد رفت. هم چنین جوئل ماتیپ نیز مانند دو دیدار قبلی قرمزها،  در دیدار مقابل منچسترسیتی نیز غایب خواهد بود.

 

لیورپول روز شنبه و دوشنبه به ترتیب مقابل منچسترسیتی و ساندرلند در چارچوب رقابت های لیگ برتر انگلستان به میدان خواهد رفت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار