کد خبر:۵۷۲۸۷۲
طرف مقابل مردم در ۹ دی آشوبگران نیابتی دشمن بودند
علی مطهری به نقیضگویی درباره حماسه ۹ دی پرداخت.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، علی مطهری به نقیضگویی درباره حماسه 9 دی پرداخت.
وی از یک سو در توئیتر نوشت «9 دی روزی است که مردم ایران قطع نظر از خطاهای دو طرف حوادث سال 88، برای حفظ اساس انقلاب اسلامی به میدان آمدند و از طرف دیگر مدعی شد «برنامههای صدا و سیما درباره 9 دی به گونهای بود که گویی مایل است با تحریک طرف مقابل، حوادث سال 88 تکرار شود».
آقای مطهری به نحوی اظهارنظر کرده که گویا فتنهگران نیز در راهپیمایی 9 دی حضور داشته و به دفاع از انقلاب برآمدهاند. درست است که در روز 9 دی عموم رأیدهندگان به 4 نامزد برای دفاع از انقلاب به خیابان آمدند، اما مسلم است که عنصر وطنفروشی مانند میرحسین موسوی عناصر حرمتشکن روز عاشورا (اتفاق تلخی که موجب به حرکت درآمدن خشم و خروش مردم در 9 دی شد) را «مردمان خداجو»!! توصیف و از آنها تشکر و جانبداری کرد.
ماجرای خط کشیدن روی جمهوری اسلامی، سر دادن شعار نه غزه نه لبنان در روز قدس، اهانت به تصویر امام خمینی(ره) و میراث گرانقدر او (ولایت فقیه) با تاکید بر اینکه «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» و بالاخره هتاکی بیسابقه روز عاشورا به وضوح نشان داد که این فتنهگری و آشوبانگیزی، اصلا ربطی به طرفین رقابتهای انتخاباتی ندارد. با این اوصاف معلوم نیست چرا آقای علی مطهری از روشنگری درباره هویت دستاندرکاران آشوب نیابتی دشمن در سال 88 ناراحت میشود؟ اگر 9 دی حماسهای تحسینبرانگیز است که هست، پس چرا نباید هویت جریان مقابل و مورد اعتراض آن راهپیمایی عظیم ملی را بازشناسی کرد؟! آیا بدون «لااله» گفتن میشود از «الله» سخن گفت؟! آیا جز این است دین ولایت و برائت توأمان است.
البته با شناختی که آقای مطهری در طول زمان از خود بروز داده، شنیدن مواضع سست و بیمحتوا از وی دور از انتظار نیست چنان که او اخیرا درباره توافق برجام که محدودیتهای 15-20 ساله را برای کشور رقم زده گفت «برای بررسی و تصویب برجام، 20 دقیقه هم زیاد بود»!
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.