اصول و چارچوب مناظرات مشخص شود
کد خبر:۵۷۳۵۶
كنعاني در گفت وگو با «شبکه خبر دانشجو»:

اصول و چارچوب مناظرات مشخص شود

مسئول سابق بسيج دانشجويي دانشگاه شيراز گفت: اين حرف به معناي تعطيل كردن مناظرات نيست، اما اگر انتظار داريم اين برنامه به صورت حقيقي جا بيفتد، بايد ابتدا اصول آن مشخص شود.

مهندس منصور كنعاني در گفت وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در شيراز، با اشاره به برگزاري مناظره در دانشگاه‌ها در زمان پس از انتخابات و جريانات هفت ماه گذشته در كشور، اظهار داشت: اين مناظرات اغلب با هوچي‌گري و فضاي غبار آلود دنبال مي‌شد.

وي افزود: برگزاري مناظرات در صدا و سيما، نياز به فراهم شدن بسترهايي داشت كه اكنون فراهم شده است.

مسئول سابق بسيج دانشجويي دانشگاه شيراز بيان داشت: اين در حالي است كه اگر اين مناظرات بلافاصله پس از انتخابات برگزار مي‌شد، به علت فضاي غبار آلود و ابهامات آن زمان، شايد نتيجه مطلوبي نداشت. 

کنعاني راهپيمايي گسترده مردم در نهم دي ماه را در فراهم ساختن اين بستر، مؤثر دانست و تاکيد كرد: صدا و سيما پس از راهپيمايي باشكوه نهم دي ماه، با قوت قلب توانست اين برنامه را برگزار كند. 

وي با بيان اينكه اين برنامه شايد در تمام ابعاد مفيد نبوده و در برخي موارد دچار اشكالاتي باشد، اظهار داشت: اگر اين برنامه‌ها برگزار نشود، موجب مي‌شود اين عقده و جريان‌هاي زيرآبي، ابهتي كاذب پيدا كنند.

مسئول سابق بسيج دانشجويي دانشگاه شيراز با تاكيد بر لزوم استفاده از كارشناسان علمي در برنامه «رو به فردا»، عنوان کرد: يكي از مواردي كه مغفول مانده اين است كه از نظر جامعه‌شناسي فتنه‌گري چرا، چگونه و از كجا در جامعه شكل گرفت.

وي با بيان اينكه بسياري از مباحث اصلي مورد غفلت واقع شده‌اند، تصريح كرد: آيا براي برخورد با كسي كه بدون وابستگي به منافقان و تحت تاثير احساسات به مقدسات در روز عاشورا توهين كرد، قانوني وجود ندارد. 

کنعاني اضافه كرد: اگر پيش از انتخابات فضايي فراهم شده بود تا افرادي که خود را خط امامي (ره) مي دانستند، نظرات سكولاريستي خود را مطرح کنند، اكنون چنين وضعيتي نداشتيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار