الازهر خواستار توقف پخش سريال يوسف پيامبر شد
کد خبر:۵۷۵۱۹

الازهر خواستار توقف پخش سريال يوسف پيامبر شد

مجمع پژوهش‏هاي اسلامي دانشگاه الازهر مصر، با استناد به يکي از مصوبات پيشين مجمع فقهي اين دانشگاه، خواستار توقف پخش سريال ايراني «يوسف پيامبر» از شبکه‏هاي مصري و عربي شد.

به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو» به نقل از«رأفت عثمان»، يک عضو مجمع پژوهش‏هاي اسلامي دانشگاه الازهر در قاهره پايتخت مصر، در توضيح دليل اين درخواست گفت: «اين مجمع پيش از اين تصميمي مبني بر منع تجسيد و به تصوير کشيدن «انبياء» و «اهل بيت پيامبر(ص)» تصويب کرده است، بنابراين، چون در اين سريال، چهره حضرت يوسف(ع) نشان داده مي‏شود خلاف مصوبه الازهر است.»

وي به عنوان نماينده اين مجمع فقهي، بر پافشاري خود بر اين تصميم تأکيد کرد و افزود: «نشان دادن چهره پيامبران و انبياء در سينما، تئاتر و تلويزيون مردود است و بايد پخش چنين سريال‏هايي متوقف شود.»

اما از سوي ديگر «دکتر احمد راسم النفيس» متفكر شيعي مصر درباره اين موضع الازهر اظهار نظر کرد و گفت: «سريال يوسف پيامبر در ايران تهيه شده است و تصميم‏گيري درباره آن، ربطي به الازهر ندارد.»

اين چهره مشهور شيعه در مصر اضافه کرد: «اين سريال مستند به تصميمات مجامع شرعي و مذهبي ايران ساخته شده است و لزومي ندارد که تهيه‏کنندگان آن ملتزم به فتاواى الازهر باشند.»

لازم به ذکر است، سريال حضرت يوسف(ع) ساخته صدا و سيماي جمهوري اسلامي، به زبان عربي دوبله شده و با نام «يوسف الصديق» در تعدادي از شبکه‏هاي عربي و ماهواره‏اي در حال پخش است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار