کد خبر:۵۷۵۸۵۸
معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد

آخرین وضعیت میوه شب عید نوروز

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: درحالی‌که امسال با افزایش تولید، ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرکبات داریم، عده‌ای با کوبیدن بر طبل واردات برای شب عید، نمی‌گذارند باغدار سرش را راحت روی بالش بگذارد و معیشت وی تأمین شود.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، محمدعلی طهماسبی اظهار کرد:  میزان تولید مرکبات کشور در سال جاری 4 میلیون و 700 هزار تن است اما هر روز عده‌ای پیگیر واردات این محصول هستند و بر طبل واردات مرکبات می‌کوبند.

 

وی افزود:  این افراد با طرح مسئله نیاز کشور به واردات برای تأمین نیاز شب عید،  سعی می‌کنند که اذهان را برای این امر آماده کنند، اما باید در نظر داشت تولید مرکبات داخلی برای نیاز کشور کفایت می‌کند.  

 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: در دوره قبل نیز که در "وزارت کشاورزی سابق" حضور داشتیم، برخی افراد به دنبال واردات از هر طریقی بودند و در حالی که نارنگی درجه یک در شمال کمتر از 200 تومان خریداری می‌شد می‌خواستند حجم زیادی نارنگی با چندین کشتی به کشور بیاورند.

 

عده‌ای با طرح واردات نمی‌گذارند باغدار سرش را راحت روی بالش بگذارد

 

وی تصریح کرد:  در دوره قبل نیز حجتی وزیر وقت کشاورزی ،  پشت ما ایستاد و اجازه ندارد که واردات مرکبات برای شب عید انجام شود.

 

طهماسبی با بیان اینکه معیشت تولیدکننده و باغداران باید تأمین شود،گفت:  باغدار محصول خود را تولید کرده و اکنون می‌خواهد  آن را در بازار عرضه کند، اما برخی نمی‌گذارند که باغدار شب سرش را  با خیال راحت بر روی بالش بگذارد.

 

آمریکا از واردات هرکیلو پسته 8 دلاری ایران 24 دلار عوارض می‌گیرد

وی با بیان اینکه کشور آمریکا برای حمایت از باغدارن پسته خود، بر واردات این محصول از ایران 300 درصد تعرفه گذاشته است اظهار داشت:  در این شرایط ما درصورتی‌که بخواهیم به این کشور صادرات داشته باشیم باید برای هر کیلوگرم پسته 8 دلاری 24 دلار عوارض به آمریکا پرداخت کنیم و عملاً امکان صادرات ما از دست می‌رود.

 

این مقام مسئول افزود: آمریکا و همه کشورها از تولید کنندگان محصولات کشاورزی خود حمایت می‌کنند، چرا برخی می‌خواهند ما به‌سادگی دروازه‌های خود را به روی کشورهای دیگر بازکنیم؟

 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد:  سرمازدگی بخشی از مرکبات شمال کشور باعث کمبود محصول در بازار نمی‌شود، زیرا  علاوه بر محصول شمال تولیدات مرکبات جنوب کشور را نیز داریم.

 

طهماسبی در این‌ باره افزود: پرتقال والنسیای جنوب کشور بر روی درخت می‌مانند تا برای تأمین مصرف شب عید مورد استفاده قرار گیرد و نیاز ما را تأمین می‌کند.

 

برای شب عید مرکبات واردات می‌شود؟

وی در پاسخ به این سؤال که بر اساس اظهارت شما می‌توان نتیجه گرفت برای شب عید نیازی به واردات مرکبات نداریم اظهار داشت: نمی‌توان از اکنون این حرف را به‌صورت قطعی اعلام کرد، زیرا تا آن زمان نیز امکان وقوع حوادث غیر مترقبه وجود دارد.

 

طهماسبی گفت: بر اساس برآورد اولیه صورات گرفته نیاز به واردات مرکبات وجود ندارد، اما در حال بررسی دقیق وضعیت باغ‌های شمال و جنوب  کشور هستیم و در نهایت تابع مسئولان بالادستی خود در این باره‌ایم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار