برتري باري برابر پالرمو و تساوي تيم هاي جنووا و ناپولي
به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، در آغاز هفته بيست و دوم رقابتهاي فوتبال سري آ ايتاليا، تيم فوتبال باري با نتيجه پر گل 4 بر 2 از سد پالرمو گذشت و در ديگر ديدار برگزار شده نيز 2 تيم فوتبال جنووا و ناپولي پس از گذشت 90 دقيقه به تساوي بدون گل رضايت دادند.
در ادامه اين رقابتها در روز يکشنبه آث ميلان به مصاف ليوورنو مي رود، آ اِس رُم پذيراي سيه نا است، کالياري با فيورنتينا روبرو مي شود، کاتانيا با اودينيزه ديدار ميکند، تيم کيه وو ورونا در برابر بلونيا به ميدان مي رود، پارما پذيراي اينتر ميلان است، آتالانتا با سامپدوريا مسابقه مي دهد و لاتزيو به مصاف يوونتوس مي رود.
در جدول رده بندي رقابتهاي فوتبال سري آ ايتاليا پس از انجام بازيهاي روز شنبه تيم فوتبال اينتر ميلان همچنان با 49 امتياز صدر نشين است و تيم هاي فوتبال آث ميلان با 40 و آ اِس رُم با 38 امتياز به ترتيب در رده هاي دوم و سوم جاي دارند.
تيم هاي فوتبال آتالانتا و سيه نا نيز هرکدام به ترتيب با 17 و 13 امتياز قعر نشين هستند و خطر سقوط به دسته پايين تر آنها را تهديد مي کند./انتهاي پيام/