کد خبر:۵۷۶۷۳
كمالي در گفت وگو با «شبكه خبر دانشجو»:
عذرخواهي سران فتنه نمي تواند پاسخگوي هزينه هاي تحمیل کرده به نظام باشند
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه شيراز گفت: هر چند آغوش اسلام هميشه براي بازگشت گناهكاران باز است اما كروبي و موسوي با معذرت خواهي هم نمي توانند پاسخگوي هزينه هاي تحمیل کرده به نظام باشند.
ابراهيم كمالي در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه سران فتنه بايد پاسخگوي حق الناس باشند، اظهار داشت: قطعا سران فتنه مسببان اصلي خون هاي به زمين ريخته شده و هزينه هاي تحميل شده بر نظام هستند و توبه و معذرت خواهي دليلي براي حق الناس هايي كه بر گردن آنان هست، نمي باشد.
وي با تاكيد بر اينكه ما دانشجويان فدايي ولايت خواستار بررسي دقيق و قانوني حوادث پس از انتخابات هستيم، تصريح كرد: اميدواريم با افرادي كه در چارچوب پست هاي مديريتي خود قانون را شكستند نيز قاطعانه برخورد شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰