یکی از مهم ترین تحولات مرتبط با جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در این روزها برگزاری همایش های تخصصی اقشار مرتبط با جبهه است.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، مهدی محمدی نوشت: یکی از مهم ترین تحولات مرتبط با جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در این روزها برگزاری همایش های تخصصی اقشار مرتبط با جبهه است.
در حالی که بسیاری تصور می کردند جبهه پس از اعلام موجودیت به نوعی دچار کم تحرکی شده یا سکوت پیشه کرده، اخبار مربوط به همایش های دانشگاهیان، معلمان و زنان حامی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی پرده از ماهیت کاملا متفاوت حرکت جبهه برداشته است.
جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی صرف نظر از فعالیت در عرصه انتخابات، ماموریت اصلی و ذاتی خود را سازماندهی و مهیا کردن بدنه مردمی حامی انقلاب اسلامی در سراسر کشور با هدف ایجاد یک "تشکل ملی"می داند که بتواند در مقاطع و صحنه های حساس، انقلاب اسلامی را یاری کند. یکی از علت های سکوت چند هفته ای پس از اعلام موجودیت، این بوده که جبهه در این مدت تلاش کرده با در پیش گرفتن یک روند دموکراتیک و سازمان یافته از پایین، به حامیان خود در میان اقشار مختلف مدد کند تا بتوانند با برگزاری مجامع تخصصی، علاوه بر سازمان دادن به خود، نمایندگان خویش برای حضور در مجمع ملی را هم انتخاب کنند.
این روندی است که در استان ها و شهرستان های مختلف هم در حال طی شدن است. به این ترتیب، جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی روندی کاملا جدید از سیاست ورزی را در پیش گرفته که در میان هیچ یک از گروه ها و جریان های سیاسی کشور مرسوم نیست. کسانی در مجمع ملی جبهه –که طی هفته های آینده برگزار می شود- حاضر خواهند شد که "منتخب بدنه" بوده و در یک روند کاملا تحقیق پذیرتوسط نیروهای انقلابی، برگزیده شده باشند.
همین افراد هستند که نهایتا درباره امور مهمی مانند کاندیدای انتخاب ریاست جمهوری نظر خواهند داد. اگر توجه به رای و نظر مردم و ایجاد مکانیسمی برای مشارکت کردن آنها در اموری که تاکنون همیشه از آن برکنار نگه داشته شده اند، نقطه مزیت جریان های سیاسی باشد، جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی اکنون تنها جریانی است که می تواند ادعا کند از این مزیت برخوردار است.
مطالعه تحليل هاي كانال "انتخابات ٩٦" را كه به عنوان ارگان تحليلي جبهه مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي عمل مي كند به دوستان پيشنهاد مي كنم.