برتري اوساسونا مقابل ويارئال و شكست والنسيا مقابل سويا
به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، در ادامه هفته بيستم رقابتهاي فوتبال لاليگاي اسپانيا، تيم فوتبال خِرِس 2 بر 1 از سد رئال مايورکا گذشت، اوساسونا 2 بر صفر ويارئال را شکست داد، رئال ساراگوسا 3 بر 1 تنريف را مغلوب کرد، تيم هاي آلمريا و وايادوليد پس از 90 دقيقه به تساوي 1 بر 1 رسيدند، مالاگا با 2 گل از سد آتلتيکو مادريد گذشت، ريسينگ سانتاندر و ختافه به تساوي بدون گل رسيدند و تيم فوتبال سويا با حساب 2 بر 1 والنسيا را شکست داد.
بر اساس اين گزارش، در بازيهاي روز شنبه نيز تيم فوتبال اسپانيول 1 بر صفر از سد آتلتيک بيلبائو گذشت، بارسلونا با 1 گل اسپورتينگ گيخون را مغلوب کرد و رئال مادريد 3 بر 1 دپورتيوو لاکرونيا را در هم کوبيد.
گفتني است، در جدول رده بندي رقابتهاي فوتبال لاليگا اسپانيا پس از انجام بازيهاي روز يکشنبه، تيم فوتبال بارسلونا با 52 امتياز صدرنشين است و تيم هاي فوتبال رئال مادريد با 47 و والنسيا با 39 امتياز به ترتيب در رده هاي دوم و سوم جاي دارند.
لازم به ذكر است، تيم هاي فوتبال رئال ساراگوسا و خِرِز هر کدام با 14 و 11 امتياز قعر نشين هستند./انتهاي پيام/