انتقاد وزير علوم از برخورد دوگانه برخي رسانه ها با مسائل دانشگاه ها
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»، دكتر زاهدي در نشست خبري كه عصر امروز در وزارت علوم برگزار شد، در خصوص تخلفات اخير دانشگاه زنجان گفت: من در برابر پديده تخلفات اخلاقي و تخلفات مالي موضع گيري قاطعي نشان مي دهم.
وزير علوم با بيان اينكه وجود يك فيلم از دختري بدون روسري دليل بر جرم نمي شود، گفت: اشاعه اين فيلم و گسترش آن در جامعه از سوي هيچ يك از علما مورد تاييد نيست.
وي ضمن اظهار ناخرسندي از موضعگيري برخي از رسانه ها در اين خصوص گفت: يكي از استادان دانشگاه تهران در كلاس درس مقنعه دختر دانشجويي را بالا مي زند، در حالي كه همين رسانه ها آن موقع نه تنها هيچ موضع گيري در اين زمينه نكردند، بلكه برخورد قاطعانه وزارت علوم را مورد انتقاد قرار دادند.
دكتر زاهدي در ادامه بيان داشت: به نظر مي رسد برخي دوست دارند مسائل را آن طور كه خودشان دوست دارند، تفسير كنند.
وي با بيان اينكه رسانه ها بايد براساس تعهدات خود حقيقت را بيان كنند، گفت: رسانه ها نبايد آنچنان غرق در مسائل سياسي شوند كه همه موضوعات جامعه را با اولويت سياسي بررسي كنند.
معاون فرهنگي وزير علوم نيز در خصوص تخلفات اخلاقي اخير در دانشگاه زنجان گفت: معاون دانشجويي و فرهنگي اين دانشگاه از سمت خود بركنار شده و حكم هيئت علمي وي تا بررسي نهايي در تعليق قرار دارد.
وي در ادامه بيان داشت: كميته بررسي تخلفات اساتيد در دانشگاه زنجان تشكيل شده و به جمع آوري شواهد در اين خصوص مي پردازد.
وي با تاكيد بر لزوم توجه به اين پرونده نيز گفت: در حال حاضر دانشگاه زنجان در فضاي آرامي به سر مي برد و بررسي اين پرونده ادامه دارد./انتهاي پيام/