به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، سه سال پیش و در سالگرد حادثه خیابان جمهوری و کشته شدن دو زن کارگر، مصوبهای با عنوان «تصویبنامه هیئت وزیران در بخش آتشنشانی و امور ایمنی» در قالب بخشی از سند آسیبشناسی کلانشهرها، به تصویب هیئت دولت رسید. در این سند به روشنی به وظایف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره ایمنسازی واحدهای تولیدی، صنفي و تجاری اشاره شده است.
در شرایطی که قانون به صراحت به وظیفه این وزارتخانه پیرامون لزوم ایمن سازی و دریافت گزارش از آتش نشانی و سازمان های ایمنی و رسیدگی به آنها تاکید دارد. انگیزه جریان خاص از اتهام زنی هایی که رنگ و بوی فرصت طلبي دارد به خوبی روشن است.
نمونه ای از این فرصت طلبی های سیاسی را میتوان در پس گرفتن استعفا احمد مسجد جامعی، به خوبی مشاهده کرد. وی پس از وقوع حادثه پلاسکو برای پدید آوردن موج ناکارآیی و سیاسیبازی بخشی از شورای شهر تهران در افکار عمومی و تبدیل کردن حادثه دلخراش پلاسکو توسط جریان متبوعش به یک بازی سیاسی، استعفای خود را پس گرفت!
از طرفی اعتدالیون در حالی به دنبال مقصر تراشی هستند که کوتاهی های دولت تدبیر و امید در رابطه با مدیریت شهری بر کسی پوشیده نیست، بنا بر گزارشها، دولت به جای بودجه 600 میلیارد تومانی آتشنشانی تنها 25 میلیارد تومان بودجه اختصاص داد و در همین حال بودجه شهرداری 46 درصد کاهش یافته است. این در حالی است که دولت بدهی 18 هزار میلیارد تومانی خود به شهرداری تهران را تسویه نمیکند.
بنابراین انصاف این است که دولت و جریانی که در ظاهر داعیه اصلاح طلبی دارد به جای اینکه سازمان رأی خود را بر بنای خراب شده پلاسکو بنا کنند کوتاهی کنندگان در این حادثه را در درون مدیران ارشد دولت جستوجو کند.
منبع:ماهتاب آنلاین
پس این ولخرجیهای شهرداری تهران درمساجد و عاشورا واربعین هدایا برای مداحان ازاین بودجه بقول شما اندک تخصیص یافته برای چیست؟
من اگربجای دولت بودم یک ریال هم نمیدادم ث