کد خبر:۵۷۹۷۶۰

آنچه انسان‌ها از فیل‌ها در مورد سرطان می‌آموزند

دانشمندان در تلاش‌اند تا راهی برای خلاصی از سرطان پیدا کنند؛ در حالی که فیل‌ها سال‌هاست که از این بیماری خلاصی یافته‌اند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشمندان در تلاش‌اند تا راهی برای خلاصی از سرطان پیدا کنند؛ در حالی که فیل‌ها سال‌هاست که از این بیماری خلاصی یافته‌اند.

 

فیل ها با داشتن جثه بزرگ نیازمند تقسیمات سلولی بیشتری هستند با این وجود، این موجودات به‌ ندرت گرفتار سرطان می شوند. اساس این پدیده وابسته به ژنتیک آن ها است. فیل های آسیایی ۳۰ کپی و فیل های آفریقایی ۴۰ کپی از ژن مهارکننده تومور، p۵۳ دارند و این در حالی است که  فقط دو کپی از این ژن در انسان ها وجود دارد.

 

بر طبق گفته محققان فیل ها با داشتن ۵۵ میلیون سال توسعه و تکامل، نحوه ساخت و تولید بهترین پروتئین های مقابله کننده با سرطان را آموخته اند. این موضوع نشان دهنده ی آن است که طبیعت همیشه بهترین حلال مشکلات بوده است.

 

بدترین دشمن سرطان نوع خاصی از p۵۳ است که در فیل ها موجود بوده و با p۵۳ انسان ها کمی متفاوت است. بر طبق آزمایش‌ها p۵۳ فیل علیه ۷ رده سلولی سرطانی انسانی شامل ریه، سینه و استخوان مؤثر است. به این معنی که نرخ ایجاد آپوپتوز در سلول‌های سرطانی انسانی که در معرض پروتئین p۵۳ فیل قرار گرفتند، بیشتر می شود.

 

تحقیقات با بالاترین سرعت ممکن در حال انجام است تا نتایج حاصله از این کشف به بیماران کمک کند و اگر نتیجه کار آزمایی بالینی در حیوانات مورد آزمایش (موش و سگ) مناسب باشد، این مراحل تا سه سال آینده در بین جمعیت انسانی نیز شروع خواهد شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار