کد خبر:۵۸۰۲۹۵
رسانههای عربستانی اعلام کردند:
دوحه و مسقط محل برگزاری دیدارهای ذوبآهن و الاهلی عربستان شدند
روزنامه الجزیره عربستان از موافقت کنفدراسیون فوتبال آسیا با محلهای بازی دو تیم ذوبآهن اصفهان و الاهلی عربستان در لیگ قهرمانان خبر داد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، روزنامه الجزیره عربستان نوشته است: کنفدراسیون فوتبال آسیا مسقط، پایتخت عمان را به عنوان محل میزبانی باشگاه ذوبآهن اصفهان از تیم الاهلی عربستان در بازی رفت مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در روز 19 اسفند ماه سال جاری پذیرفته است. باشگاه الاهلی عربستان نیز با تایید AFC هجدهم اردیبهشت ماه سال 1396 در دوحه، پایتخت قطر از تیم ذوبآهن اصفهان میزبانی خواهد کرد.
تیمهای ذوبآهن اصفهان، الاهلی عربستان و العین امارات در گروه C لیگ قهرمانان آسیا حضور دارند. تیم چهارم این گروه نیز باید در پلیآف از میان تیمهای بنیادکار ازبکستان و الجیش قطر مشخص شوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.