کد خبر:۵۸۰۵۱۹
۵ بازیکن پرسپولیس در آستانه محرومیت
پرسپولیس در حالی از دقایقی دیگر به مصاف صبای قم خواهد رفت که این دیدار برای تراکتور به عنوان حریف بعدی این تیم نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بعد از محرومیت سه بازیکن تراکتورسازی از همراهی این تیم در دیدار هفته بیستم برابر پرسپولیس، امیر قلعه نویی در انتظار این است که مهرههای کلیدی پرسپولیس در این بازی با دریافت کارت محروم شوند.
در ترکیبی که امروز برانکو برابر صبای قم به زمین فرستاده علیرضا بیرانوند، محمد انصاری، وحید امیری، علی علیپور و کمال کامیابی نیا دو کارته هستند و در آستانه محرومیت قرار دارند. باید دید برانکو و شاگردانش موفق خواهند شد بدون تلفات از این بازی در استادیوم یادگار قم (ره) خارج شوند و به بازی سرنوشت قهرمانی برسند.
پرسپولیس در بازی هفته آینده قادر خواهد بود از سیدجلال حسینی و فرشاد احمدزاده در پایان محرومیت یک جلسهای شان سود ببرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.