کد خبر:۵۸۰۷۳۲
در نشست با مشاوران امور زنان در دانشگاهها مطرح شد
انتقاد وزیر علوم از کمبود اعضای هیأت علمی خانم در دانشگاهها
وزیر علوم گفت: تعداد اعضای هیأت علمی خانم با توجه به موسسات آموزش عالی تنها ۱۶ درصد است که باید افزایش پیدا کند.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرهادی، وزیر علوم در نشست مشاوران امور زنان در دانشگاهها که امروز در وزارت علوم برگزار شد، گفت: ارتقای زنان و خانواده یکی از دغدغه های مهم و اساسی در جمهوری اسلامی است و وزارت علوم باید در این زمینه نقش اساسی داشته باشد.
وی ادامه داد: نیمی از جامعه ما زنان هستند که در امر توسعه و بهره وری می توانند نقش اساسی داشته باشند و باید به آنها توجه شود. یکی از اساسی ترین بحث ها هم حضور و نقش زنان در جامعه است که ما باید آن را دنبال کنیم. بعد از انقلاب بیش از پیش به این موضوع توجه شده و خوشبختانه زنان نقش پررنگ در جامعه دارند.
وزیر علوم افزود: 54 درصد دانشجویان کشور دختر هستند و در برخی از رشته ها بیش از 80 درصد را تشکیل می دهند.
فرهادی ادامه داد: حوزه مشاوره امور زنان در وزارت علوم ویژگی خاص دارد. گروه های هدف بیش از یک گروه ؛ اساتید، هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دختر هستند که باید برای این ها برنامه های خاص تدارک دیده شود. تشکیل مشاوره امور زنان در وزارت علوم به تازگی محقق شده تا بتوانیم مسائل و مشکلات دانشجویان و هیئت علمی زنان را در دانشگاه ها دنبال کنیم.
وی با اشاره به ساخت 26 خوابگاه جدید دخترانه گفت: ساخت این خوابگاه آغاز شده، اما برای داشتن تعداد خوابگاه های دخترانه تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
وزیر علوم با انتقاد از کمبود عضو هیئت علمی زن در دانشگاه ها گفت: در مجموع 16 درصد از هیئت علمی دانشگاه ها را زنان تشکیل می دهند. با توجه به اینکه 2800 موسسه آموزش عالی داریم انتظار می رود که تعداد هیئت علمی زن افزایش پیدا کند. مشاوران امور زنان در دانشگاه ها بسترهای لازم را برای حضور اعضای هیئت علمی زنان در دانشگاه ها فراهم کنند.
فرهادی یادآور شد: موضوع پژوهش در حوزه زنان از نیازهای اساسی است که باید توسعه پیدا کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
خیره انشاالله جناب وزیر، خبریه؟!
پاسخ