آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۱۲۴۱

ونگر: هیاهو درباره آمدن بنزما به آرسنال به خاطر فرانسوی بودنش است

سرمربی تیم فوتبال آرسنال شایعاتی که درباره احتمال دست به کار شدن وی برای خرید مهاجم فرانسوی رئال مادرید شکل گرفته را رد کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، آرسن ونگر می‌گوید تنها دلیلی که سبب شده اخیراً شایعاتی درباره انتقال کریم بنزما به آرسنال شکل بگیرد، فرانسوی بودن این بازیکن است.

 

مهاجم 29 ساله رئال مادرید از مدتی پیش به عنوان یکی از اهداف مورد نظر باشگاه آرسنال شناخته می‌شود اما سرمربی توپچی‌ها می‌گوید این شایعه کاملاً بی‌اساس است.

 

ونگر در پاسخ به این سؤال که آیا بنزما در آستانه انتقال به آرسنال قرار دارد، گفت: فکر می‌کنم این همه هیاهویی که درباره رفتن بنزما از رئال مادرید وجود دارد به خاطر فرانسوی بودن اوست. ما نیازی به خرید مهاجم جدید نداریم چون همین حالا هم بازیکنان فراوانی داریم و نیازی به خرید بازیکنان دیگر نیست. من فکر می‌کنم که هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی تیم‌مان کامل است و نیاز به خرید بازیکنان جدید نیست.

 

ونگر افزود: بازار ژانویه امسال آرام و بی‌سر‌و‌صدا بوده و این نشان می‌دهد که بازیکنان زیادی برای جابه‌جایی در این بازار وجود ندارند که بتوانند تیم‌های انگلیسی را تقویت کنند. مسئله اما فقط خرید بازیکن نیست. نیاز به خرید بازیکن جدید هم باید در تیم شما وجود داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار