حماسه عظيم 22 بهمن امسال، مهر خاتمه اي بر فتنه اخير خواهد بود
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد محمدحسين صفار هرندي ظهر امروز 13 بهمن ماه در همايش «رد پاي فتنه» در جمع اقشار فرهنگي، مهندسين، دانشجويي و پزشکي بسيج در شهرکرد با تأکيد بر لزوم شناخت ميانجي هاي دشمنان نظام در کشور، اظهار داشت: ما قبول کرده ايم که ساز و کار اداره اين نظام اسلامي مبتني بر دموکراسي به روايت انقلاب اسلامي است؛ نه دموکراسي که غرب مي خواهد به ما ياد بدهد.
وي با بيان اينکه ملت ايران نوعي مردم سالاري مبتني بر دين و انقلاب خود وضع کرده اند که در بسياري از کشورهاي دنيا پس از مشاهده تحقق آن، مي خواهند الگوبرداري کنند، خاطر نشان کرد: دشمنان نظام بدانند که ملت سرافراز ايران و انقلاب شکوهمند اسلامي منزوي نيست و در دل ملل آزاده جهان به قدر کافي نفوذ کرده است.
اين کارشناس مسائل سياسي توسعه دائمي انقلاب اسلامي در دل ملتها را يکي از علل کثرت دشمني ها عليه ملت ايران دانست و افزود: دشمنان نظام به دليل توسعه انقلاب اسلامي در دل ملتها، ملت مسلمان ايران را مهاجمي مي خوانند که مي خواهند جلوي آن را بگيرند که در اين راستا چاره اي جز استفاده از افراد وابسته به خود و ميانجي هاي خود براي جبهه گيري از زبان آنها عليه نظام ندارند.
صفار هرندي با اشاره ريزش نيروهاي سران فتنه، گفت: به لطف خدا مردم با هوشياري خود که در فتنه اخير نشان دادند؛ مرحله به مرحله جدا شدن صف مردمي که با اخلاص و جهت اداي تکليف حتي با وضو پاي صندوق رأي رفته و به موسوي رأي داده بودند، مشاهده مي شود.
وي بيان داشت: مردم هوشيار پس از مشاهده اقدامات وقيحانه فتنه گران و فرجام کار آنها با جدا شدن از صف آنان اعلام کردند که نمي خواهند هم پيمان با عناصر فاسد و ضد انقلاب باشند و پس از هشت ماه سپري شدن روزهاي نخستين فتنه، امروز انقلاب با نشاط و سر زنده جهت برداشتن خيز بزرگ براي پيشرفت در دهه عدالت و پيشرفت، مهيا مي باشد.
صفار هرندي افزود: بايد کار نيمه تمام 9 دي را در 22 بهمن تمام کنيم تا همگان، ماندگاري نظام، ماندگاري انقلاب اسلامي، ماندگاري نام امام(ره)، ماندگاري مقدسات و ماندگاري ايمان در دل هاي ما و فرزندان ما را باور کنند.
صفار هرندی افزود: باید حماسه ای آفرید که مرجع همه تشبیهات آینده ما 22 بهمن سال 88 باشد؛ کما اینکه 9 دی این حالت را پیدا کرد و اکنون باید کار نیمه تمام 9 دی را در 22 بهمن تمام کنیم تا همگان ماندگاری نظام، انقلاب اسلامی، نام امام(ره)، مقدسات و ماندگاری ایمان در دل های ما و فرزندان ما را باور کنند.
وي ماندگاري نظام، ماندگاري انقلاب اسلامي، ماندگاري نام امام(ره)، ماندگاري مقدسات و ماندگاري ايمان در دل هاي ملت ايران و فرزندان ملت ايران در آينده را در گرو رزمايش بزرگي دانست که قرار است در کمال آرامش روز 22 بهمن در سراسر کشور به دست مردم اجرا شود.
اين کارشناس مسائل سياسي با تأکيد بر اينکه رزمايش 22 بهمن با جوشش مردم از خانه ها، مساجد و اجتماعات کوچک به درياي بزرگ و جمعيت در شهرها و پايتخت کشور منتهي خواهد شد، گفت: پيش بيني ها حاکي است که اتفاق عظيمي از حضور مردم در روز 22 بهمن خواهد افتاد و به عنوان سندي براي وابستگي دائمي دلهاي مردم ايران به خاندان اهل بيت(ع) و هر چيزي که رنگ و بوي اسلامي و اعتقادي دارد؛ رقم خواهد خورد./انتهاي پيام/