آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۱۸۴۳

شانس بالای قزوین برای میزبانی جام جهانی کشتی فرنگی

با توجه به اینکه ۳ استان کشورمان برای میزبانی جام جهانی کشتی فرنگی اعلام آمادگی کرده‌اند به نظر می‌رسد شانس قزوین بیشتر از سایرین باشد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حالی‌که حمید بنی‌تمیم، نایب‌ رئیس فدراسیون کشتی‌ از اعلام آمادگی استان‌های قزوین، خوزستان، اردبیل و البته تهران به عنوان آلترناتیو همه، برای میزبانی جام جهانی کشتی فرنگی خبر داده است، اما به نظر می‌رسد با توجه تعاملات خوبی که فدراسیون کشتی با مسئولان سیاسی و ورزشی استان قزوین دارد شانس این استان بیشتر از سایرین باشد.

 

البته بنی‌تمیم همچنین اعلام کرده در شرایطی که فدراسیون کشتی با هر یک از این 3 استان اصلی میزبانی به توافق نرسد، مسابقات در تهران برگزار خواهد شد. 

 

رقابت‌های جام جهانی کشتی فرنگی 2017 روزهای 26 و 27 اسفندماه با حضور 8 تیم برتر دنیا به میزبانی کشورمان برگزار خواهد شد.

 

مسابقات جام جهانی کشتی آزاد نیز اواخر بهمن ماه جاری در کرمانشاه برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار