کد خبر:۵۸۱۹۹۶

روسونری‌ها در شوک/ فصل برای ستاره میلان تمام شد

جاکومو بوناونتورا، ستاره ایتالیایی خط میانی میلان به علت مصدومیت قادر به ادامه حضور در ترکیب میلان در فصل جاری نیست.​​​​​​​

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بوناونتورا در جریان شکست این هفته میلان در خانه اودینزه از ناحیه ران پای چپ دچار مصدومیت شده و اخبار حاکی از آن است که او تا پایان فصل قادر به همراهی تیمش نخواهد بود.
 

 

دکتر ساکاری اوراوا، پزشک این بازیکن 27 سال گفت: "اگر اتفاق عجیبی طی جراحی او رخ ندهد، او در ابتدای فصل آینده به میادین بازخواهد گشت.
 

 

مدتی قبل همین عمل جراحی را روی پای پیتر فیل اسکی باز انجام دادم و 4 ماه بعد قادر بود در رقابت های اسکی شرکت کند اما در فوتبال این روند کمی بیشتر طول می کشد".
 

 

بوناونتورا در فصل جاری یکی از بهترین بازیکنان میلان بوده و در 22 حضور در ترکیب روسونری ها موفق به زدن 5 گل شده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار