کد خبر:۵۸۲۳۰۵
گزارش تمرین پرسپولیس

تمرینات اختصاصی سه بازیکن پرسپولیس/ دوبازیکن دیدار با تراکتور را از دست دادند

تیم فوتبال پرسپولیس تمرین امروز شنبه خود را در حالی برگزار کرد که علاوه بر ربیع‌خواه، مدافع و مهاجم اوکراینی هم اختصاصی تمرین کردند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرخپوشان امروز شنبه آخرین تمرین خود پیش از بازی با تراکتورسازی را انجام دادند. تمرین از ساعت 11 آغاز و با 20 دقیقه کار در سالن بدنسازی استارت خورد. سرخپوشان سپس در زمین فوتبال حاضر شدند و به گرم کردن زیر نظر مارکو استیلینوویچ پرداختند. پس از آن بازیکنان به سه گروه هشت نفره تقسیم شدند و فوتبال هدفمند در دستور کار بود.

 

در جریان تمرین امروز، محسن ربیع‌خواه به روال روزهای گذشته، تمرینات اختصاصی را دنبال کرد. علاوه بر او، پلی یانسکی و پریموف هم که در جریان تمرین روز جمعه دچار آسیب‌دیدگی شده بودند، برنامه جداگانه‌ای را دنبال کردند.

 

بعد از فوتبال هدفمند، سرخپوشان به تمرینات سرعتی زیر نظر بدنساز تیم پرداختند. پس از آن بازیکنان به گروه‌های مختلف شامل؛ دروازه‌بان‌ها، هافبک‌ها، مهاجمان و مدافعان تقسیم شدند و به ترتیب زیر نظر ایگور پانادیچ، چوک، باقری و برانکو برنامه‌های اختصاصی خود را انجام دادند.

 

در ادامه هم ضربات شروع مجدد، مرور شد.

 

تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس پس از 90 دقیقه در ساعت 12:30 دقیقه به پایان رسید و بازیکنان راهی رختکن شده و پس از آن در هتل المپیک به اردو می‌روند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار