کد خبر:۵۸۲۴۱۷
هفته بیست و یکم لالیگا؛
بارسلونا ۳-۰ اتلتیک بیلبائو/ برد شیرین آبی و اناریها در خانه
در ادامه بازی های هفته بیست و یکم رقابت های لیگ فوتبال اسپانیا، لالیگا، بارسلونا در خانه به مصاف بیلبائو رفته بود و موفق شد با نتیجه ۳ بر صفر این تیم را شکست دهد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در ادامه بازی های هفته بیست و یکم رقابت های لیگ فوتبال اسپانیا، لالیگا، بارسلونا در خانه به مصاف بیلبائو رفته بود و موفق شد با نتیجه 3 بر صفر این تیم را شکست دهد.
گل های این بازی را برای بارسلونا پاکو آلکاسر در دقیقه 18، مسی در دقیقه 40 و الکس ویدال در دقیقه 67 زدند. بارسلونا با این برد 45 امتیازی شد و به فاصله یک امتیازی رئال صدرنشین رسید. هرچند رئال 2 بازی کمتر از آبی و اناری ها دارد. بیلبائو هم بعد از این شکست در امتیاز 32 باقی ماند و در رده هشتم جدول رده بندی قرار گرفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.