اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدعلی برخورداری، رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران با اشاره به فعالیت دانشجویان در استارتآپهای دانشگاهی و شرکتهای دانش بنیان گفت: فلسفه تاسیس شرکتهای دانش بنیان فعالیت نخبگان جوان با رویکرد تحقیق و پژوهش و تولید علم خود به محصول و تولیدات فناورانه بوده است.
وی افزود: شرکتهای دانش بنیان زیادی در زمینههای مختلف از جمله خودرو، راه آهن، صنایع شیمی تحت عنوان شرکت های دانش بنیان در دانشگاه علم و صنعت مشغول به فعالیت هستند و تا امروز کارهای پژوهشی و تحقیقاتی خوبی در گروههای مختلف تحصیلی انجام شده است.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران تصریح کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران برای نخبگان جوان فضا و تجهیزات خوبی در جهت تجاریسازی ایدههایشان در نظر گرفته و از طرحهای کاربردی و پژوهشی حمایت مالی و کاری انجام میشود.
وی تاکید کرد: در حال حاضر ۲۰ شرکت با همت استادان و اعضای هیات علمی این دانشگاه در حال تشکیل مراحل گواهی ثبت شرکت دانش بنیان هستند که تا امروز پنج شرکت گواهیشان به وسیله معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری صادر و از تسهیلات مالی برخوردار شدهاند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران ادامه داد: محصولات دانشجویان و نخبگان دانشگاه علم و صنعت ایران در استارت آپ های دانشگاهی و همچنین مراکز رشد ارائه میشود تا علم این افراد تبدیل به ثروت و تولید محصول شود و دانشگاه علم و صنعت از این افراد و از ایدههای خلاقانه و نوآورانه حمایت ویژهای در راستای کسب بازارهای داخلی در حوزه بینالمللی انجام میدهد.
وی تصریج کرد: اولین ماهواره این دانشگاه تحت عنوان نوید علم و صنعت به فضا پرتاب شد و عکس های خود را به پایگاه مورد نظر و برنامهریزی شده ارسال کرد و در حال حاضر قراردادهای جدیدی برای ساخت ماهوارههای مخابراتی و تحقیقاتی با دانشگاه علم و صنعت بسته شده است و کارهای اجرایی آن در حال آغاز است.
برخورداری گفت: دانشگاه علم و صنعت زمانی که قراردادهای مربوط به ساخت ماهواره را به امضا رساند قبل از آن تمام زیرساختهای لازم را فراهم میکند که در این قرار داد جدید قرار است ماهوارهای با تکنولوژیهای مختلف تحویل داده شود.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران همچنین اعلام کرد: این دانشگاه به دلیل آنچه که حمایت از ورود غیرقانونی به حریم این دانشگاه در واحد نور عنوان شده، از نیروی انتظامی به دادسرای استان مازندران شکایت کرد.
برخورداری گفت: نیروی انتظامی بخشی از این ماجرا بوده است و طبق قانون حق ورود به مرکز دانشگاه را نداشته؛ اما در زمان ورود غیرقانونی افراد به دانشگاه علم و صنعت ایران، نیروی انتظامی همراه آنها به داخل دانشگاه ورود کرده که به همین جهت بخش حقوقی دانشگاه شکایتی را از نیروی انتظامی در دست اقدام دارد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: حتی اگر نیروی انتظامی حمایت فیزیکی از وارد شوندگان غیر قانونی به حریم دانشگاه علم و صنعت ایران نکرده باشد، ولی حضور آنها همراه با این افراد به نوعی حمایت از آنها تلقی میشود و ما به همین جهت شکایت کیفری را به دادگاه ارسال کردهایم چراکه دانشجویان ما در جریان این اتفاق مصدوم شدهاند و یکی از نگهبانان نیز در بخش سیسییو بیمارستان بستری است.
برخورداری با تاکید بر اینکه اتفاقاتی از این دست ممکن است در دانشگاهها بروز کند، گفت: مساله عجیب در این اتفاق که هنوز برای ما قابل هضم نیست این است که چگونه از طرف یک مرجع حاکمیتی این اتفاق افتاده و فرمانداری با حضور خود در این مکان این کار را به نوعی تایید کرده است.
وی تایید کرد: هیچ ضرورتی نداشت که یک نهاد حکومتی این گونه عمل کند و اگر صحبتی داشتند میتوانستند با ما دوستانه حل و فصل کنند و اگر حل و فصل نمیشد از طریق قانونی اقدام کنند نه اینکه جمعی بیایند و اموال بیتالمال را تخریب کنند و به دانشجویان و کارمندان دانشگاه صدمه بزنند.
برخورداری در پایان خاطرنشان کرد: مجلس به صراحت در سال ۷۸ تصویب کرده است که نیروی انتظامی حق ورود به دانشگاهها و مراکز آموزشی را ندارد؛ مگر با اجازه رئیس دانشگاه و یا حکم قضایی؛ اما برای ورود به واحد نور دانشگاه علم و صنعت هیچ حکمی به ما نشان داده نشد و اجازه هم از ما نگرفتند.