کد خبر:۵۸۲۸۲۸

دعوای۴.۵ میلیاردی کی‌روش در ایران!

کارلوس کی‌روش به سیم آخر زده و انگار هر کاری می‌کند که اخراجش کنند! ادبیات جدید او و بی‌اعتنایی محض به درخواست‌های مهدی تاج کاملاً نشان می‌دهد که کارلوس تصمیم نهایی‌اش را گرفته؛ اینکه به دعوا ادامه دهد تا یا برنده شود یا اخراجش کنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، قرارداد سالانه کارلوس کی‌روش به پول ما حدود 4.5 میلیارد تومان است و اگر فدراسیون به هر دلیلی او را اخراج کند باید تا دلار آخر قرارداد به کی‌روش را بپردازد. کاری که پرسپولیس باید با مانوئل ژوزه می‌کرد و چون نکرد حالا باید تاوانش را با پرداخت جرائم و دیرکرد و... بپردازد و 8 میلیارد به هموطن کی‌روش بدهد.

 

کارلوس آن قدر خشمگین و عصبی است که جواد نکونام را به منزلش راه نمی‌دهد و عامدانه شب بازی پرسپولیس- تراکتور مصاحبه می‌کند تا مقابل میلیون‌ها پرسپولیسی قرار بگیرد.

 

پرسپولیسی‌هایی که بدون شک طیف اصلی حامیان او در تیم ملی بودند ولی حالا...کارلوس کی‌روش به دفعات نشان داده که یا وارد دعوا نمی‌شود و یا اگر وارد شود تا آخرش می‌رود. حالا فرقی هم نمی‌کند که طرف دعوا سرمربی تیمی با میلیون‌ها طرفدار باشد یا مهدی تاج و علی کفاشیان و وزیر ورزش. روزی در همین ایران، وزیر وقت ورزش به کی‌روش حمله کرد و همه مربیان حاضر در مراسم برایش کف و سوت زدند. آن روز کی‌روش می‌دانست که اگر در این اتمسفر بماند و کار کند- حتی در صورتی که نتیجه بگیرد- باید با خیلی‌ها مبارزه کند. او ماند و مبارزه کرد و حالا در ادامه دست به هر آتشی می‌زند اما مسئله اینجاست که هر چه را ببازد حداقل از نظر مالی برنده است چون چه بماند و چه برکنار شود پولی را می‌گیرد که همین حالا بسیاری از مربیان شاغل در لالیگا و لیگ برتر انگلیس نمی‌گیرند.

 

منبع:‌روزنامه خبر ورزشی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار