پایان توهم «فوتبال سياسي»
به گزارش خبرنگار ورزشي «شبكه خبر دانشجو» در حساسترين ديدار نيم فصل دوم، دو تيم پرطرفدار پايتخت در حالي به مصاف يكديگر رفتند كه در شش بازي گذشته خود به تساوي يك يك رضايت دادند و اين شائبه را براي هواداران به وجود آورده بودند كه به دليل فوتبال سياسي، دو تيم راضي به تساوي هستند.
اما دربي شصت و هشتم خط بطلاني بر تصور مردم كشيد و نشان داد كه فوتبال ايران سياسي نشده است.
در اين ديدار پر هيجان، تيم پرسپوليس توانست با هدايت دايي با نتيجه دو بر يك از سد آبيپوشان پايتخت عبور كند تا با 43 امتياز جاي استقلال را در جايگاه سوم جدول به خود اختصاص دهد.
استقلال نيز با اين شكست در امتياز 40 باقي ماند تا به رتبه چهارم جدول تنزل پيدا كند.
در اين دربي، استقلال با گل مجيدي در دقيقه 16 از پرسپوليس پيش افتاد ولي هادي نوروزي توانست در دقيقه 36 بازي را به تساوي بكشاند.
دو تيم با همين نتيجه به رختكن رفتند و در نيمه دوم بازي با افت محسوسي همراه بود تا آنجا كه باقري توانست در دقيقه 87 گل برتري و سه امتيازي پرسپوليس را درون دروازه طالبلو جاي دهد تا به همگان نشاند دهد كه فوتبال سياسي و تباني در ايران جايي ندارد.
در دربي شصت و هشتم، 4 بار كارت زرد از جيب داور خارج شد كه سهم استقلاليها سه كارت و سهم پرسپوليسها يك كارت بود.
در هر حال دربي شصت و هشتم با برتري پرسپوليس به پايان رسيد و اين نويد را به فوتبال ايران عرضه كرد كه هنوز هم فوتبال كشورمان پاك است و تفكر فوتبال سياسي در اين ايران نميتواند جاري شود./انتهاي پيام/