کد خبر:۵۸۴۲۱۰
رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی خبر داد

اختلاس ۱/۰۶۶/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریالی در بانک ملی

رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی از اختلاس یک هزار و ۶۶ میلیارد ریالی در بانک ملی شهرستان بام و صفی آباد و بازگرداندن وجوه اختلاس شده در کمتر از ۴۸ ساعت به حساب وجوه اختلاسی خبر داد.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین قدرتی رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی از اختلاس یک هزار و 66 میلیارد ریالی در بانک ملی شهرستان بام و صفی آباد و بازگرداندن وجوه اختلاس شده در کمتر از 48 ساعت به حساب وجوه اختلاسی خبر داد و گفت: در پی گزارشات واصله مبنی بر تراکنش غیر مجاز در این شعبه و انجام بررسی‌های دقیق و تخصصی مشخص شد که یکی از کارکنان بانک با استفاده از حساب یکی از مشتریان با سطح درآمد پایین که کاملا از این ماجرا بی خبر بوده است اقدام به انتقال این مبلغ به حساب های دیگر خود در شعبات کرده است.

 

 
حجت الاسلام و المسلمین قدرتی افزود: برخی از حساب‌های مقصد نیز متعلق به صرافی‌هایی در تهران است که مقرر بود تا از سمت نمایندگی آنها در استانبول ترکیه معادل وجوه انتقالی ارز دریافت شود که با اقدام به موقع و اطلاع رسانی انجام شده از این تبادل ارزی ممانعت به عمل آمد.

 

 
این مقام قضایی در استان خراسان شمالی تصریح کرد: پس از برگزاری جلسات هماهنگی متعدد با دستگاه‌های نظارتی و امنیتی استان و انسداد حساب‌های منتقل علیه و تلاش های شبانه روزی تمامی مبلغ اختلاس شده قبل از خروج از کشور و هر گونه دخل و تصرف توقیف و به حساب وجوه اختلاسی بازگردانده شد.

 

 
حجت الاسلام و المسلمین قدرتی اظهار کرد: با توجه به احتمال همدستی برخی افراد دیگر با متهم اصلی اقدامات لازم در راستای شناسایی و دستگیری متهم و همدستان احتمالی وی در حال انجام و پیگیری است. 

 

منبع: میزان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی اصلی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹
این مختلصین رو باید در کمتر از یک هفته اعدام کرد تا ترس عامل بازدانده باشه تا کی باید پولی که باید برای ایجاد اشتغال جوانان خرج بشه توسط دزدان و زالو های اقتصاد مملکت بیرون برده شود
31
3
ناشناس
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۴
کی به کی
ناشناس
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۴
آیا نسبت دادن زالو به برادران ارزشی و خدوم بانکی کار خوبی است
ناشناس
۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۷
اولا مختلس نه مختلص
دوما تا جرم اثبات نشه و حکم قطعی نمیشه کسی رو اعدام کرد
سوما تا ذخیره های نظام هستن باش تا بشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۶
اقایان محترم ترا به خدا جلوی این دزدی ها را بگیرید بخدا همه اش زیر سر روسای بانکهاست یا مدیریت ندارند یا با هماهنگی است تمامی بانکها بایستی هر یکماه حسابرسی شوند و این را بدانید تا زمانی که از چند هزار اختلاس گر تا کنون حتی اسم یک نفر را به مردم اعلام نکنید همین روند ادامه دارد .حتی اگر صد هزار نفر را هم دستگیر کنید اثرش کمتر از اعلام اسامی چند نفر از آنهاست .
0
0
ام جی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۶
ما که نتونستیم صفراشو بشماریم
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۵
هر دم از این باغ بری میرسد . . .
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار