کد خبر:۵۸۴۹۴۷

پنجمین یادواره شهید دکتر رهنمون برگزار می‌شود

پنجمین یادواره و اعطای جایزه شهید دکتر رهنمون از بنیانگذاران بهداری سپاه اسفند‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو پنجمین کنگره ملی شهید دکتر رهنمون از سوی بسیج جامعه پزشکی کشور همزمان با سی و دومین سالگرد شهادت این شهید والا مقام جامعه پزشکی ۵ اسفندماه سال جاری در بیمارستان خیبر خرمشهر برگزار می‌شود.

 

در این کنگره علاوه بر بزرگداشت مقام شامخ شهدا جایزه شهید رهنمون نیز به تعدادی از خانواده‌ شهدای جامعه پزشکی اعطا می‌شود.

 

پنجمین کنگره شهید دکتر رهنمون با حضور ۲۰۰ رزیدنت و انترن پزشکی به منظور نشر و گسترش توسعه و تعمیق فرهنگ جبهه و جهاد و ایثار به نسل جدید پزشکان و پرستاران و گروه بهداشت و درمان به این کنگره دعوت شده‌اند.

 

به گزارش ایکنا شهید محمد علی رهنمون از در ۱۳۳۴ در یزد متولد و قرآن را در ۵ سالگی آموخت و پس از اتمام دبیرستان، وارد دانشگاه پزشکی جندی شاپور اهواز شد، پس از اخذ مدرک پزشکی خدمت سربازی را در سپاه آغاز کرد ۲۶ سال داشت که برای اولین بار به جبهه اعزام شد وی از بنیانگذاران بهداری سپاه بوده که درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های صحرایی فراوانی را تا زمان شهادت در جبهه‌های جنگ بنیان نهاد.

 

محمد علی رهنمون سپیده دم روز ششم اسفند‌ماه ۱۳۶۳ در بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) در حین اقامه نماز صبح در حالت قنوت بر اثر اصابت خمپاره به بیمارستان صحرایی خاتم‌الانبیا به شهادت رسید.

منبع: ایکنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار