آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۴۹۵۳

بگوویچ: اولین مربی نیستم که به داور اعتراض می‌کنم/ از داوری‌ها در لیگ یک خسته شده‌ام

سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان گفت: از داوری‌ها در لیگ دسته اول خسته شده‌ام.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، وینگو بگوویچ پس از تساوی بدون گل مقابل ملوان در نشست خبری گفت: در این شرایط جوی نباید بازی برگزار می‌شد. بازی در این شرایط قانونی نبود و شرایط برای ملوان و گل‌گهر سخت بود. نتوانستیم در این زمین فوتبال خوبی را به نمایش بگذاریم. یک جنگ داخل میدان بود و نتیجه مساوی هم عادلانه بود.

 

وی در مورد بیرون کشیدن تیمش از میدان، اظهار داشت: شما احتمالا برداشت بدی کردید و من بازیکنام گفتم توضیحاتی بدهم نه اینکه بخواهم تیم را از زمین بیرون بکشم این کار من نیست.

 

سرمربی  گل گهر  در مورد داوری‌های لیگ یک گفت: در لیگ یک داوری‌ها خیلی بد است،  اولین و آخرین مربی نبودم که این کار را کرده‌ام و محروم یا جریمه می‌شوم و ان را می پذیرم و اشتباه کردم. من هیچ وقت در مورد داوری حرف نمی‌زنم. داوری‌ها تا این لحظه برای گل‌گهر عادلانه نیست. اگر آن صحنه آخر بازی  پنالتی بود داور باید اعلام می‌کرد و من از روی سکوها این صحنه را ندیدم. از لیگ دسته اول خسته شدم داوری در مجموعه آنطور که باید نیست. می‌دانم دوباره من را جریمه می‌کنند به هر تصمیمی احترام می‌گذارم .

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار