به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، در چند روز گذشته رسانههای اصلاحطلب به شدت بر روی پروژهای کاملا سیاسی با عنوان «آشتی ملی» و با هدف زمینهسازی برای بازگشت برخی عوامل موثر فتنه به دایره رسمی قدرت آنهم در ارکان نظام مطالب متعدد و شتابزدهای را منتشر میکنند.
اما در هیاهو طرح سیاسی «آشتی ملی» مسایل مهمتری در کشور همانند بیکاری، تورم و یا بحرانهای همانند مساله ریزگردها در خوزستان که مستقیما با مال و جان مردم در ارتباط است، وجود دارد.
در حالیکه پروژه کاملا انتخاباتی «آشتی ملی» این روزها هدفمند و کاذب تلاش می شود که مساله یک در کشور بشود بسیاری از دست اندرکاران این طرح مشکوک و همچنین رسانههای زنجیرهای اجازه نمی دهند فریادهای اعتراضی مردم مظلوم خوزستان شنیده شود.
دلیل اصلی این ممانعت نیز این است که با اولویتهای آنها در پررنگ کردن طرحهای انتخاباتی و سیاسی در افکار عمومی مخالف است.
واقعیت تلخی است که آسمان خاکی شده خوزستان این روزها با پروژه های همانند آشتی ملی در تضاد است و به همین دلیل نباید در برخی رسانه ها در اولویتی قرا بگیرد که مبادا پروژه انتخاباتی برخی سیاسیون را در افکار عمومی کم رنگ کند.
آنهم خوزستانی که اعلام شد برق شهر اهواز به عنوان مرکز آن قطع شده و در ادامه آب قطع شده! پمپ بنزینها کار نمی کند! عابر بانک ها کار نمیکند! موبایل ها از کار افتاده! بیمارستانها با مشکل جدی مواجه شده اند! و.... ساعتی بعد معلوم شد اکثر استان خوزستان با قطع برق مواجه شده و نماینده اهواز هم اعلام کرد شش شهر استان، 48ساعت است که برق ندارند!
کار به جایی در خوزستان رسیده است که آیت الله کعبی، امام جمعه اهواز درباره وضعیت بحرانی خوزستان گفته است: در فاصله زمانی 10 روز 2 بار 90 درصد آب و برق خوزستان قطع شد به گونهای که مردم در شرایط جنگ نیز شاهد چنین شرایطی نبودند و انتظار داریم مسئولان همت کنند و خدمات اساسی مردم خوزستان را فراهم کنند, مردم خوزستان از شرایط فعلی ناراضی هستند و اقدام عملی از مسئولان میطلبد.
*نقش دولت در ایجاد بحران در خوزستان
همچنین عباس پاپیزاده، نماینده مردم دزفول نیز گفته است: 90 درصد هورالعظیم و نیز تالاب شادگان خشک شده است و کارکرد مفید حجم عمدهای از طبیعت استان به علت سیاستهای غلط وزارت نیرو از جمله انتقال آب و سدسازیها به کارکرد زیانبار مبدل شده است. وی ادامه داد: این تالابها زمانی فیلتر طبیعی بر سر راه ریزگردها بودند اما اکنون خود تبدیل به کانون تولید ریزگرد شدهاند.
وی تصریح کرد: وزارت نفت بخشی از تالاب هورالعظیم را خشک کرده تا بتواند چاه حفاری کند و وزارت نیرو نیز بحث انتقال آب و کاهش حقابه زیستمحیطی را به اجرا گذاشته است به علاوه سدسازی غلط و بیرویهای که رخ داد موجب شکلگیری کانونهای ریزگرد در استان خوزستان شد.
نماینده مردم دزفول در مجلس گفت: با قطعی برق اخیر در خوزستان در یک روز 700 الی 800 هزار بشکه نفت کمتر استحصال شد، این را ضرب در قیمت هر بشکه نفت کنید و ببینید چقدر به بودجه کشور ضربه وارد شده است.
از همه تلختر اینکه در همین روزهای بحرانی در خوزستان معصومه ابتکار با انتشار پستی در اینستاگرام، از نجات جان چند توله سگ ابراز خرسندی و خوشحالی می کند ولی هیچ خبری از اقدامات موثر وی در خوزستان نیست که مردم مظلوم این استان را هم خوشحال کند.
تلاش و کار خیر محیطبان عزیز قطعا بسیار باارزش است ولی سوال این است که خانم ابتکار که این روزها باید دفتر کارش در اهواز باشد نه تهران، عملا برای خوزستان چه کرده است که هیچکدام از اقشار و گروه های مختلف مردمی در این استان از مجموعه محیط زیست و اقدامات دولت تدبیر و امید راضی نیستند.
*خوزستان این روزها نیازمند «آشتی ملی» است!
با این وجود انتقال آب کارون و نابودی خوزستان در پی فاجعههای مختلف، رفع مشکل گرد و خاک، توجه به تشنگی مردم این استان و نابودی کشاورزی، حضور نمادین و بینتیجه وزرا و مسؤولان کشوری و بیکاری گسترده بخشی دیگر از سرفصل های مشکلات مردم استانی هستند که با فداکاری خود در دوران دفاع مقدس حق ملی و بزرگی بر همه مردم کشور و صد البته مسئولین دارند.
به نظر می رسد که پروژه اصلی آشتی ملی این روزها از استانهای همانند خوزستان اجرا بشود که نیازمند آشتی ملی مسئولین و برخی جناح های سیاسی با مردم آن است.
امروز خوزستان و استان های همچون سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان جنوبی، لرستان، کردستان و ... نیازمند طراحی "آشتی ملی" با مردم محروم این مناطق کشور است.
هر چند اگر در خوزستان و یا استان های مشابه نیز رقیب انتخاباتی برای اعتدالیون و اصلاح طلبان در آنها می بود، حداقل رسانه های اصلاح طلب به بهانه حمله به این رقیب انتخاباتی کمی هم به فکر مردم خوزستان و نقاط دیگر کشور نیز می افتادند.
منبع: جهان نیوز