مذهبيون، منافع آمريكا در ايران را به خطر انداختند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، دكتر محمدمهدي عبدخدايي امروز در نشست سياسي در جمع دانشجويان بسيجي دانشگاههاي ياسوج ضمن تحليل وضعيت ايران و جهان قبل از پيروزي انقلاب اسلامي، به تشريح مراحل شكل گيري آمريكا به عنوان بزرگترين استعمارگر جهان در منطقه پرداخت.
وي با اشاره به چگونگي استعمار اقتصادي آمريكا و تلاش اين كشور مستكبر براي سلطه بر منابع خاورميانه خاطرنشان كرد: امروز سونامي اقتصادي آمريكا بر كل جهان تاثير منفي گذاشته است؛ زيرا آمريكا در همه جهان در قالب استعمار نو و فرانو سلطه خود را گسترانيده است و همين موضوع سبب شده كشوري چون دبي در اثر تزلزل اقتصادي ناشي از اين وضعيت، به كشورهايی همچون عراق تبديل شود، در حالي كه با ورود آمريكا به عراق، عدهاي تصور مي كردند اين كشور همچون دبي به شكوفايي اقتصادي دست يابد.
عضو گروه فداييان اسلام هدف آمريكا از لشكركشي و يا نفوذ اقتصادي در كشورها را تامين منافع ملي خود دانست و افزود: سران آمريكا اين استعمار فرانو را در پوشش شعارهايی چون دفاع از حقوق بشر و آزادي اعمال مي كنند.
عبدخدايي در ادامه سخنان خود به بيان خاطراتي از دوران فعاليت گروه فداييان اسلام، بويژه شخصيت شهيد نواب صفوي، و تلاش آنها در جهت عدم انعقاد پيمان نظامي بغداد يا سنتو پرداخت.
لازم به ذکر است، در پايان اين نشست سياسي كه به همت بسيج دانشجويي دانشگاههاي كهگيلويه و بويراحمد در سالن شهيد هرمزپور سپاه فتح برگزار شد، 31 دانشجوي نخبه بسيجي دانشگاههاي ياسوج تجليل شدند./انتهاي پيام/