دشمن با استفاده از شبه هنرها به دنبال تقابل با اسلام است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از كرمان، نادر طالب زاده چهارشنبه 21 فروردین ماه در يادواره شهيد آويني كه در خانه شهر كرمان برگزار شد، اظهار داشت: امروز دشمنان اسلام و به خصوص صهيونيستها به دنبال تحريك و ايجاد تقابل بين اسلام و مسيحيت هستند.
طالب زاده تصريح كرد: اين كارهاي دشمن بيداري و اتحاد مسلمانان را در بر دارد.
وي افزود: شهيد آويني از سالهاي قبل درباره اين نگاه به جهان اسلام صحبت كرده و گفته بود كه انقلاب پرچمدار اسلام در جهان است و با انقلاب حركتهاي اسلامي در جهان آغاز ميشود.
اين منتقد و مستند ساز سينمايي ايران در بخش ديگري از صحبتهاي خود شهيد آويني را هنرمندي بزرگ و صداي انقلاب خواند و اظهار داشت: برنامههايي كه آويني ميساخت، انعكاس عارفانه جنگ بود.
طالب زاده، شهيد آويني را بزرگترين هنرمند زمان خود دانست و افزود: انقلاب اسلامي داراي ابعاد مهمي است كه يكي از آنها بعد هنر و رسانه است و اگر آويني به عنوان يك فعال در اين عرصه به شهادت نميرسيد این بعد به اين صورت شناخته نميشد.
وي تصريح كرد: شهيد آويني با انقلاب شكوفا شد و معرفت را با زبان هنر بيان ميكرد.
طالب زاده تفسير جنگ شهيد آويني را بي نظير توصيف كرد و افزود: گمنامي شهيد آويني به حدي بود كه بين همكارانش شناخته شده نبود و تا زمان شهادتش هم كسي تا اين اندازه به معرفت و شناخت نسبت به آويني نرسيده بود./انتهاي پيام/