آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۷۴۵۸

واکنش وحید امیری به تساوی مقابل الهلال

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس، گفت: امیدوارم در ادامه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا حسرت ۲ امتیازی که مقابل الهلال از دست دادیم را نخوریم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، وحید امیری در مورد تساوی یک بر یک پرسپولیس مقابل الهلال عربستان، گفت: همیشه بازی اول خیلی سخت است و شرایط حساسی دارد. تیم‌ها در مسابقه اول قصد دارند یکدیگر را محک بزنند. به نظر من دیروز همه شاهد رویارویی دو ابرقدرت فوتبال آسیا بودند. در خیلی از جهات خصوصا از لحاظ مالی از حریف‌مان ضعیف‌تر بودیم.

 

وی افزود: تمام تلاشمان را کردیم فوتبال همین است و ما نتوانستیم از گلی که زدیم محافظت کنیم. برای شروع این تک امتیاز بد نبود. البته کسب پیروزی بسیار بهتر است اما امیدوارم در ادامه راه حسرت این دو امتیاز را نخوریم و بتوانیم با اقتدار از گروهمان به مرحله بعدی صعود کنیم.

 

مهاجم پرسپولیس در مورد حضور هواداران در بازی دیروز، عنوان کرد: هواداران الهلال یک مقدار بیشتر بود. جا دارد از هوادارانمان که ما را در یک کشور غریب تنها نگذاشتند تشکر کنم. اینجا بیشتر از اینکه میزبان باشیم مهمان بودیم.  هواداران همیشه به ما دلگرمی و قوت قلب دادند  و باعث رسیدن تیم به آرامش و تلاش بیشتر بازیکنان هستند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار