اختتاميه مسابقه كتابخواني «رزق حلال» فردا برگزار ميشود
به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو»، دومين دوره مسابقه كتابخواني ويژه اصناف محله با عنوان «رزق حلال» در راستاي ايجاد تعامل و فرهنگسازي در حوزه اصناف منطقه برگزار شد.
اين مسابقه با مشاركت مديريت منطقه 10 سازمان فرهنگي هنري و با توزيع رايگان كتاب «نمازي كه از ما خواسته شده» و همچنين سوالات كتبي برگرفته از متن كتاب، در بين تعدادي از اصناف منطقه 10 شهرداري تهران برگزار شد.
400 نسخه از اين كتاب در محل توزيع شد كه از بين پاسخهاي ارسالي 36 نفر برگزيده شدند.
مراسم اختتاميه اين مسابقه روز سهشنبه 20 بهمنماه از ساعت 15 تا 16:30 در سالن هداي فرهنگسراي قرآن با حضور مسئولان برگزار و به برندگان و همچنين حضار اين مراسم هدايايي به رسم يادبود تقديم خواهد شد.
همچنين نمايشگاه عكس و عناوين روزنامههاي سال 57 با بيش از 50 تابلو از عكسهاي روزهاي پرشور انقلاب و عناوين مهم روزنامه كيهان به مناسبت ايام الله دهه فجر در فرهنگسراي قرآن در حال برگزاري است.
اين نمايشگاه از تاريخ 12 تا 22 بهمن ماه همه روزه از ساعت 9 تا 17 در نگارخانه هداي فرهنگسراي قرآن ميزبان علاقهمندان خواهد بود.
مراجعين براي بازديد از نمايشگاه ميتوانند به نشاني خيابان قزوين نرسيده به ميدان شمشيري نبش خيابان شهيد كاظمي مراجعه كنند./انتهاي پيام/