به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، سید حسن حسینی شاهرودی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران پویا؛ با بیان اینکه تصمیم دولت در وارد کردن سهام عدالت به بورس اوراق بهادار تصمیمی سیاسی و غیر کارشناسی است تاکید کرد، شفاف سازی مسائل مربوط به سهام عدالت دغدغه مجالس نهم و دهم بوده است و بارها این نکته به وزیر اقتصاد مطرح شد که دولت باید لایحه سهام عدالت را به مجلس بیاورد اما این اتفاق صورت نگرفته است.
حسینی ادامه داد، این موضوع به قدری طولانی شد تا فرصت 10 ساله پرداخت اقساط این سهام به پایان رسیده است و دولت قصد وارد کردن سهام عدالت به بورس اوراق بهادار را دارد، هرچند مجلس با این تصمیم دولت مخالف است.
به گفته این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس همین رویکرد در خصوص صندوقهای مکانیزه فروش نیز از سوی دولت انجام شد و اتاق اصناف بدون هماهنگی دولت مامور به راه اندازی این طرح شد در نهایت با توجه به غیر قانونی بودن این موضوع مجلس به ان ورود کرد و البته تبعاتی نیز برای برخی از بنگاههای اقتصادی مانند کنتور سازی ایجاد شد.
نماینده شاهرود با بیان اینکه این تصمیم دولت بسیار عجولانه بوده و از سوی دیگر غیر کارشناسی نیز به نظر میرسد تاکید کرد، سهام عدالت در ابتدای با نیت اقتصادی در دستور کار دولت قرار گرفت اما در بین راه اهداف سیاسی در آن غلبه گیدا کرد و امروز نیز شاهد ان هستیم که با اهداف سیاسی این موضوع در حال پیش رفتن است.
حسینی افزود، سهام عدالت باید به نگاه اولیه و رویکرد اقتصادی خود بازگردد. بر این اساس باید این سهام بدون صاحب عدالت تعیین تکلیف شده و مالکیت آن به شکل قانونی در اختیار مردم قرار گیرد.
دبیر کمیسیون اقتصادی با تاکید بر اینکه نحوه واگذاری سهام عدالت در بورس با چالش اساسی رو به رو است گفت: هنوز معلوم نیست کارخانجاتی که منابع سهام عدالت را مشخص میکنند چگونه در بورس تعیین قیمت شده اند، بر اساس اطلاعات ما برخی از بنگاهها هنوز کشف قیمت نشده اند بنابراین به نظر می رسد این رویکرد دولت با چالشهای جدی رو به رو است.
حسینی تصریح کرد، اگر دولت با این دست نگاههای سیاسی موضوع سهام عدالت را دنبال کنند، قطعا اقتصاد کشور بعد از انتخابات تبعات اقتصادی این تصمیم غیر کارشناسی را متحمل خواهد شد.
منبع: تسنیم