پاسداشت شهدا در مدرسه علميه معصوميه
کد خبر:۵۸۸۶۳
همزمان با دهه فجر صورت ‌پذيرفت؛

پاسداشت شهدا در مدرسه علميه معصوميه

همزمان با دهه فجر، يادواره شهداي انقلاب با عنوان «روايت انقلاب»، از سوي بسيج مدرسه علميه معصوميه و با حضور جمعي از روحانيون و طلاب ديشب 18 بهمن ماه، در سالن اجتماعات اين مدرسه در قم برگزار شد.

به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو»، در اين نشست،‌ حجت‌الاسلام شجويي، عضو جامعه روحانيت مبارز تهران بر لزوم اطلاع‌رساني و حفظ دستاوردهاي ديني، توحيدي، انقلاب و بصيرت ديني در برابر فتنه‌ها و نيز پاسداري از خون شهدا تاکيد کرد.

وي با اشاره به فتنه انگيزي دشمنان، اظهار داشت: اقشار مختلف مردم، به ويژه جوانان بايد با بصيرت در مقابل ترفند و توطئه دشمنان و منافقان که مي‌خواهند جامعه را به طرف بلوک شرق و غرب سوق دهند، بايستند؛ زيرا جهان اسلام، انقلاب و امام (ره) نه به شرق وابسته بود و نه به غرب.

شجويي افزود: بعضي‌ها براي رسيدن به اميال نفساني، دين خود را به دنياي ديگران فروخته‌‌اند و به صورت عوام‌فريبانه مي‌خواهند جامعه را منحرف کنند و اگر انسان داراي فهم سياسي نباشد، گرفتار اين عوام‌فريبي‌ها خواهد شد.

عضو جامعه روحانيت مبارز تهران خاطر‌نشان ساخت: اگر جوانان داراي بصيرت نباشند، دچار اين عوام‌فريبي‌ها مي‌شوند.

سخنران اين نشست اضافه کرد: هدف از گراميداشت يادواره شهدا، به ياد آوردن و پاسداشت رنج‌هايي است که شهدا براي انقلاب کشيدند و جان و مال خود را فداي اسلام کردند و در اين راستا بايد از شهدا و خانواده آنان غافل نباشيم و نسبت به مقام و ديدگاه و اهداف شامخ آنها احساس وظيفه کنيم.

وي ياد‌آور شد: اگر انسان از خدا اطاعت کند و هيچ قانوني غير از دستورات الهي را نپذيرد، در دنيا و آخرت سعادتمند خواهد شد.

شجويي افزود: اگر بشر زير چتر ارشاد و هدايت حضرت حق، انبياء و ائمه معصومين (ع) قرار گيرد، نجات خواهد يافت؛ زيرا اصل بعثت پيامبران (ص) براي هدايت انسان‌ها است.

عضو جامعه روحانيت مبارز تهران خاطر‌نشان ساخت: انبياء براي رساندن پيام الهي و به کمال رساندن بشر، دچار سختي‌ها و مشکلات بسياري شدند، ولي دست از تبليغ دين، توحيد و هدايت انسان‌ها بر‌نداشتند که اين مسئله الگوي خوبي براي جامعه توحيدي است.

وي به رسالت سنگين علما اشاره کرد و عنوان کرد: روحانيت مي‌بايست نسبت به بيداري دلها و جوانان و رساندن پيام الهي احساس وظيفه کند و اين امر مستلزم  زحمات و رنج‌هاي فراواني است که تنها انسان‌هاي واقعي آن درک خواهند کرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار