به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، هفته گذشته درحالی برای رئیس جمهور آغاز و سپری شد که وی در اظهاراتی تند و تیز منتقدان را به آلزایمر سیاسی متهم کرد و در بخشی دیگر گفت که حداقل در ایام عید نوروز اجازه دهیم مردم در کشور نشاط داشته باشند!
حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور 8 اسفند در نخستین مجمع ملی سلامت، گفت: "دولت در سالهای گذشته شرایط آسانی نداشته و با سختی کشور را اداره کرده، البته توفیقات دولت نیز قابل توجه بوده و با کمک خداوند از مشکلات عبور خواهیم کرد. آینده خوب ایران و سلامت مردم بدون امید و نشاط مردم رقم نخواهد خورد، اگر کسی به آینده خود امید نداشته باشد نمیتواند به فکر سلامت خود باشد. برخی همین که ذرهای نشاط در بین مردم بوجود میآید، میگویند اشکال دارد. چطور گریه کردن به هر مقدار که باشد، حلال است اما خندیدن و نشاط، حرام؟ سلامت جسم و روح بدون نشاط امکان ندارد، حداقل در ایام عید نوروز که ایام ولادت حضرت زهرا(س) هم هست،اجازه دهیم مردم در کشور نشاط داشته باشند. دروغ نگویید؛ مردم را به آینده نظام و کشور مأیوس نکنید؛ باید دست به دست هم بدهیم و این معنای مجمع ملی سلامت است."
این سخنان رئیس جمهور مردم و رسانه ها را به فکر فرو برد که شادی و نشاط آن هم در شب عید چطور میسر می شود؟! حتماً شما هم این نقل قول را از مردم کوچه و بازار و کسبه شنیده اید که "هر روز پول داشته باشی آن روز عید است".
برای مردم عادی آنچه که زمینه دلخوشی و شادی شب عید را مهیا می کند به طور حتم اول سلامتی است و بعد تأمین نیازهای اهل خانواده از جمله فرزندان برای ورود به سال جدید! همه می دانیم، یکی از رسم و رسوم قدیم ایرانی ها این است که خود را برای ورود به سال جدید نو نوار کنند.
به همین خاطر هم شب عید معروف است به خرید و بازارهایش! اما در سال های اخیر که دولت روحانی سرکار آمده رکود و گرانی در بازارهای تهران بیداد می کند، هرچند دولت مدعی است تورم را از 40 درصد به 8 درصد رسانده و این را توفیق بزرگی میداند ولی مردم و بازاری ها بارها در گزارش های میدانی به خبرنگاران ما گفته اند که دولت تورم بالا را برگرداند ولی رکود را جمع کند.
اهالی بازار می گویند: قبلاً اگر تورم بود رونق هم بود؛ شب عید آنزمان برای ما معنا داشت ولی الان اوضاع شب عیدمان بدتر از ایام عادی سال است!
با این تفاسیر وقتی بازاری ها هم از کسادی و رکود بازار شب عیدشان می گویند، چطور می توانند شاد باشند؟ شادی برای یک کاسب بازاری که مغازه اش اجاره ایست و جنس هایش را چکی خریده چطور می تواند بدون رونق بازار ممکن باشد؟!
یا مردم عادی که چند سالیست به نخواندن کفه ترازوی دخل و خرجشان عادت کرده اند چطور می توانند شب عید و درحالی که نمی توانند لباس نو برای فرزندان خود بخرند شاد باشند؟!
البته منکر آن نمی شویم که گروه های پردرآمد جامعه کماکان قادر به گذراندن زندگی با همان سبک و سیاق سابق هستند و در ایام عید هم می توانند شاد باشند و شادی کنند.
ولی سخن ما درباره مردمی هستند که دوست دارند شاد باشند و ان شاءالله شاد هم خواهند شد ولی بهتر بود این شادی توأم می شد با اقتصاد پررونق و ارزانی نه اقتصاد سراسر رکود و گرانی!
البته که رئیس جمهور محترم به درستی فرمودند مردم باید در ایام عید شاد باشند ولی ای کاش دولت محترم یازدهم مقدمات این شادی را هم برای آنها فراهم می کرد.
منبع: تسنیم