کد خبر:۵۹۰۸۸۱
دبیر بیستمین جشنواره تئاتر دانشگاهی:

در این دوره با رشد ۲۰ تا۳۰ درصدی افزایش ثبت‌نام روبه‌رو بوده‌ایم

دبیر بیستمین جشنواره تئاتر دانشگاهی از رشد ثبت‌نام علاقه مندان به شرکت در جشنواره تئاتر دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، مهدی گمار در گفت‌وگویی با ستاد خبری جشنواره تئاتر دانشگاهی گفت: در بیستمین جشنواره تئاتر دانشگاهی با رشد 20 تا 30 درصدی در استقبال و ثبت‌نام هنرمندان برای ارائه آثار روبه‌رو هستیم. امسال در بخش صحنه‌ای 603 اثر و در بخش تجربه های اجرا 80 اثر به دبیرخانه ارسال شد.


وی ادامه داد: در بخش صحنه‌ای از میان 603 اثر، 410 نمایش انتخاب شد و در بخش تجربه اجرا نیز از میان 80 اثر پیشنهادی 21 اثر پذیرفته شد.


دبیر بیستمین جشنواره تئاتر دانشگاهی تاکید کرد: ما در این دوره به این نکته توجه کرده‌ایم که جشنواره تئاتر دانشگاهی نسبت به دیگر جشنواره‌ها از چه ظرفیتی برخوردار است و در همین راستا شعار جشنواره را «تئاتر به مثابه اندیشه در تولیدات دانشگاهی» در نظر گرفتیم.


وی افزود: ما می خواهیم به این قیاس برسیم که تولید تئاتر دانشگاهی چه تاثیراتی دارد و تولید نشدن و یا تولید شدن آثار آن چه تفاوتی دارد. سمینارها و نشست‌های این دوره جشنواره نیز حول همین محور خواهد بود.


دبیر این دوره از جشنواره گفت، به لحاظ محدودیت زمانی نمی‌توانیم بخش مناطق را مطابق چند دروه‌ پیشین برگزار کنیم اما جایزه‌‌ای تحت عنوان جایزه ویژه‌ کانون‌های نمایشی در نظر گرفته‌ایم که به آثار هنرمندان استان‌هایی غیر از استان تهران و البرز اختصاص دارد.


دبیر بیستمین جشنواره تئاتر دانشگاهی در سخنانش در خصوص تعاملات با وزارت علوم عنوان کرد: «تاکنون ارتباطات و همکاری‌‌ خوب و رضایت‌بخشی داشته‌ایم و من امیدوار هستم این همکاری همچنان ادامه پیدا کند.»
وی درباره بودجه این دوره  نیز بیان کرد:  سرفصل بودجه این دوره جشنواره هنوز به من ارائه نشده است.

 

مهدی گمار درباره زمان بندی جشنواره و نوع برگزاری آن نیز تشریح کرد:  امسال تمامی بخش‌های جشنواره تئاتر دانشگاهی از 15 تا 23 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار